Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, November 14, 2012

Family Trip@Genting Highland 2012| Ada Surprise Buat Bday Papa & Daddy Dania!

As Salam,

Selesai mandi manda di 'Rain Forest Splash Pool' kami terus naik ke bilik semula, wah rupanya ada surprise buat bday Papa & Daddy Dania (biras). Surprise yg dibuat oleh adik2 ipar buat Abg & Abg Ipar mereka.

Akceli surprise ala2 terkantoi sbb kami naik ke Genting secara konvoi so lepas sarapan tu  adik2 ipar singgah nak amik kek di kedai uncle yg biasa kami semua order kek ni, Papa  follow la kereta adik ipar sekali tgk diorg singgah kedai, Papa pun ckp diorg singgah kedai nak beli barang kot, sekali Atok Zaquan n Ziqry ckp diorg singgah nak beli kek utk kau agaknye, x menjadi la kejutan sbb Papa dah tau kata Atok pd Ziqry.., Papa senyum n ckp iyela kot  bila Atok Zaquan n Ziqry ckp camtu ...yg buatkan kami semua perasan sbb diaorg  reverse kereta kunun2 terslh jln n suruh kami jln dulu, Atok Zaquan n Ziqry ckp tu xnk bg Papa tau...hehhee, tp bila dah sampai Genting kami lupa dah pasal surprise kek tu..Anyway Tq to all my adik2 ipar yg plan buat kejutan pada hari berkenaan...sgt2 hargainya :))


Surprise bday cake buat Mr Papa (Khairi) yang ke 32 tahun dan Biras (Daddy Dania@Mr. Aima) yang ke 28 tahun.

Ni dia mereka yg dirai..
Bday Mr Papa jatuh pada 16/10 & Aima pada 29/9. Masa Bday Papa hari tu kami potong kek & makan2 empat beranak jerk, so kebetulan kami semua bercuti kali ni semua family members ada, inilah peluang utk sama2 meraikan..:)


 *gambar x clear, notes mama dah abis bateri, mama amik guna tab papa..tp main candid jerk..

Masa untuk potong kek..


wah kanak2 sudah tidak sabar mau mkn kek..especially anakku Ziqry..pantang tgk makanan..


Yummy..yummy..Dap nye cake..


Alhamdullillah, sudah kenyang..masa untuk bermain lagi..iyelah kanak2 sudah ada annual pass..rugi woo kalau x guna/main sepuasnya kan..N3 bersambung lg, minggu ni msti kawan2 yg baca blog mama muntah dok baca citer holiday GH x abis2..huhu..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

6 comments:

  1. "minggu ni msti kawan2 yg baca blog mama muntah dok baca citer holiday GH x abis2..huhu.."
    X ADANYA MUNTAH BACA CITER HOLIDAY KT BLOG EIJA NI..DAH MMG CITER TAK ABIS2, SO SUKATILAH NAK CITER..HEHEHE..LAGI2 PASAL 2 BUDAK TECIK TU..GERAM JER TGK GELAGAT DIORANG..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..terima kasih norr..sudi singgah n baca disini :))
      mmg la citer x abis lg sukati kita la blog kita kan, tp tulah kadang2 kita sendiri pun dh naik jemu n termuntah dh nak update blog citer x abis2 ni..huhu, nak skip tp rasa mcm nak simpan semuanya dlm blog my memories ni, so selagi rasa boleh tulis eija tulis la..

      Delete
  2. hahha.. kami mula2 nak amik sebelum pergi minum, tapi takut cair.. pastue tak sangka pulak abg follow kat belakang.. tue dalam kereta kami gelak besar bila aima kata DAH KANTOI!! hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhhh..hihi..mmg nmpk dah terkantoi, patutnya kena ckp awal2 masa lps sarapan tu suruh kami gerak dulu sbb korang pun nak g isi minyak kan lepas tu..xpe lah yg penting ada sambutan jgk buat mereka..

      Delete
  3. setakat ni belum muntah lagi.. tp terliur tgk gambar kek hahahaha.....

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails