Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, November 14, 2012

WW| Mula2 Berani Pastu Takut..

As Salam,

Hehe..WW pun story holiday GH yg x abis2 lg ni..Ni story Adik Ziqry yang pada mulanya berani bila Atok bawa jumpa 'Hantu' (ala yg dekat kaunter rumah hantu yg depan restoran mamak - x igt la nama kaunternya sbb nak masuk kena bayau tiket lain).


 Ini reaksi adik yang pada mula² jerk berani siap:- 
1 - pandang2
2. Tenung2..
3. salam cium tangan lagi
4. lambai2..


Sekali 'Hantu' Datang mau peluk & Bergambar..baru rasa seram ye Adik..Muka nak nangis. 



Tapi kira ok la nak dibandingkan dgn Abgnya Zaquan. Zaquan lg la penakut tgk pun x berani apatah lagi bersalam & bergambar..Time ni Zaquan dah cabut lari ke depan dah..pandang pun takut..siap pesan ngan Papa ikut jln lain tau setiap kali kami nak melalui jalan nak ke tempat games..

p/s: Day 1@ Family Trip Genting Highland 2012. Ini boleh dikira WW ke..hehe..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

4 comments:

  1. gegegegege sy yg tgk pun takut huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kalau ikutkan k.eija pun if kena sergah mestilah takutkan, tp maybe sbb tau dah kalau kat Genting tu hantu ni mmg sentiasa berlegar2 kat situ..so jd x takut dah tgk dia berlegar2 kat situ..

      Delete
  2. Replies
    1. hehe...mmg la selalunya kita semua takut/seram tgk hantu..k.eija pun takut gak, tp bila kat Genting ni hantu tu mmg akan duk legar2 kat kaunter rumah hantu tu kita pun jd x takut dah, tp kalau tiba2 kena sergah takut gak. Masalahnya Zaquan w/pun tau itu mmg org pakai topeng hantu dia tetap takut, Zaquan tu penakut sikit la..kalau org bertopeng ni mmg dia takut..ikutkan maskot pun dia takut...

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails