Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, November 19, 2012

Family Trip@Genting Higland 2012| Day 2 ~ All Park~Outdoor Theme Park~Layan Gambar Dulu!

As Salam,


Hari yg ditunggu2..Masa Untuk All Park especially untuk Outdoor Theme Park..^_^..

Anak2 dah x perlu beli tiket/wrisband lagi sbb mereka ada annual passport, jadinya masing2 beli tiket all park untuk dewasa sahaja la, tiket masuk all park untuk tahun 2012 masih lagi pada harga yg sama seperti kami pergi pada awal thn 2012 hari tu. Pada mereka yg ada kad World Card dapat diskaun 10%.


Satu2nya pic kami berempat@Day 2, Genting Highland Okt. 2012
susah betul nak bergambar berempat sbb Zaquan x suka bergambar..ikut mood dia..

Nak amik gambar heroes bersama Papanya pun susah..


Abg Zaquan xnak bergambar, kita bertiga jerk la bergambar ye Adik..
Abg Zaquan time ni dah ikut Acik2 dia ke depan, Mama n Papa stop dkt pintu masuk sbb nak bergambar2 dulu..hehehe


Asal boleh jerk pun bergambar sbnrnya..janji ada gambar..hehe
Mama n Adik Ziqry@Red Phone Booth


Papa & Adik Ziqry @London Bus


Ziqry@London Bus


Ziqry dah mula tunjuk-tunjuk
Adik tunjuk ape tu..?


Ohh..adik nampak train/tram ye, tp train ni x berjalan la dik..
Kita singgah bergambar jerk ye..


Ok la..Jom kita g joint Abg Zaquan, Atok, Nenek & Acik2..mesti diorg dah start main agaknye..sambung next n3

p/s: hari ini & esok Mama terlibat dgn kursus mggantikan bos..so semua n3 yg ada adalah n3 auto publish..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

8 comments:

  1. syoknya kalau dapat ke genting...dah lama rasanya x jejak kaki ke genting tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg syok..:)
      cuti sekolah ni boleh la jejak..hehe..

      Delete
  2. terasa diri nih ditarik2 pergi ke GH jugak lah...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..ini la yg dikatakan pengaruh kwn2 blog..

      Delete
  3. seronok tgk gambar2 ni.. eppy je :-)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails