Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, October 17, 2012

WW: Ole² Dari Bandung /Jakarta 2012

As Salam,

Ole2 dari Bandung/Jakarta daripada Atok n Nenek Zaquan n Ziqry yg baru balik bercuti minggu lepas (8-13 Okt 2012). Tq Atok n Nenek Zaquan n Ziqry diatas ole² yg diberi. Moga terus dilimpahi rezeki..AMIN. Tahun lepas dpt gak ole² dari Jakarta drpd Atok n Nenek.


Utk Papa ~sehelai Jeans Levi's 501 n 3 helai t-shirt. Mil ckp Papa jga rumah so dpt ler habuannya lebih sikit..hehe. Papa pun tersenyum lebar dpt Jeans Idaman.

Utk Cucu² Kesayangan Zaquan & Ziqry dpt 2 helai t-shirt (Trans Studio & Tom n Jerry) dan sepasang baju, Zaquannye Cars, Ziqrynye Ben10. 2 helai t-shirt tu sama design & colour utk Abg & Adik, mane leh beza nnti gaduh pulak.

Zaquan punye

Ziqry punye

Tak ketinggalan utk Mama..tq Mak &Ayah..
Kain ela cotton sedondon dgn semua adik2 Ipar n sehelai t-shirt Hard Rock Cafe Jakarta..

p/s: Adik Ipar ckp Trans Studio di Bandung besh, siap ajak Papa kumpul duit g thn depan reramai 1 family mcm g Padang 2 thn lepas, tp biasa lah jawapan Papa..No money no talk..huk2. Pada Mama insyaallah kalau ade rezeki x kemana kan..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

18 comments:

  1. kalau kemana2 mmg akan beli t-shirt sebagai kenangan ;) tapi tgk negara jugak,kalau mahal sgt beli keychain/FM je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul tu, skrg ni selalunya kalau kemana2, perkara 1st cari mmg FM pun..:)

      Delete
  2. semua dapat hadiah yer..... tak dapat pg dapat ole² pun dah okkk lah tu....

    insyaallah ade rezeki kumpul duit blh pergi sama² tahun dpn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..iyelah x dpt g dpt ole2 pun cukup happy dah..:))

      Insyaallah..AMIN.

      Delete
  3. Replies
    1. Tq,
      Orang bagi free lagi bertambah lawa kain tu..hehe
      pesen skrg kan cotton corak polkadot n ada kaki bunga di bwhnya..:))

      Delete
  4. wah.. yg tak pegi pun byk dapat ole2 yer.. bestnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..itu yg beshnye..Atok n Nenek kalau berjalan pasti ada buah tgn utk semua org especially cucu2 nya la..:))

      Delete
  5. bestnye dpt byk ole ole...
    betul betul betul kalo nak berjalan sakan kena smpn duit byk2

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg besh..:)

      itulah nak kena menyimpan dari awal la baru syok shopping kat tempat org kan.

      Delete
  6. semua dapat ole2 ya... wah,rezeki eija tu..
    best tau sesekali dapat ole2.. mesti rasa happy..
    kain cotton tu mmg cantik..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..
      alhamdullillah..mestilah happy bila family berjalan mesti x lupa bawa buah tgn utk anak2, menantu2 & cucu2..:)

      Delete
  7. alaaa dah balik sini ye eija. bila dorang hendak ke sana lagi? kita teringin sgt nk mkn pisang keju. kalau ada lagi family hendak pergi kirim sebungkus dua ye eija. nnt kita byr. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Cha dah balik.
      Heheh..x pasti pulak bila mereka nak kesana lg, kalau ikutkan diorg kata besh g bandung n rasa nak repeat g lagi..tp x pastilah jd ke x..

      Insyaallah kalau mereka pergi eija kirim pisang keju tu, Eija pun x pernah rasa lg pisang keju tu..boleh la eija pun kirm sekali..hehe, kalau ada mmber nak g ke nnti eija kirimkan..

      Delete
  8. Kita dah pegi dah Bandung bln 5 ari tu...memang best. Dah book pun tiket utk repeat lg thn dpn....Ni nak kena start simpan duit utk shopping thn dpn....

    ReplyDelete
  9. Mmg best gi Bandung. Kita dah pegi bln 5 ari tu. Nak repeat lg dan dah pun book tiket utk thn dpn. Skrg just nak kumpul duit utk shopping thn dpn....X sabarnya

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails