Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, October 10, 2012

WW: Nasi Lemak Special Dah Sama Kaler Dengan Kaler Baju ..Huhu.

As Salam,

Nampknye sepanjang Mama ber outstation ni Mama sibuk dok publish pic makanan la pulak. Hehhe..sambil bekerja sambil Jalan Jalan Cari Makan.

Pagi td hujan lebat di Sarikei n kuar breakfast lwt sikit jam 9.00 pg masih lg hujan, tp sanggup kami berjalan jauh sikt menuju restoran kami lunch semalam di Sri Buana.

Ini breakfast Mama hari ni before check out dari Hotel 808 Lodge, Sarikei Sarawak.
Nasi Lemak Special


1st time makan nasi lemak kaler hijau, selalu makan nasi kerabu jerk yg nasinye kaler2 ni. kebetulan dah sama kaler dgn baju yg Mama pakai pulak..huhu


p/s: now dah selamat check in di RH Hotel, Sibu utk jalankan pengauditan disini pulak 11-13 Okt 2012. Besar n Selesa sgt RH Hotel ni dekat dgn Parkson pulak tu..dpt gak cuci2 mata ptg td :)

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

8 comments:

  1. betul la...sama dengan warna baju...hehehe...

    ReplyDelete
  2. oo..outstation rupanya..tak penah lak jumpa nasi lemak berkaler camtu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup outstation seminggu..
      hehe..kaler hijau tu guna pewarna jerk tu..
      kalau kita nak wat pun boleh..hehehe

      Delete
  3. mesti sedap kan...first time tgk nasi lemak kaler ijau...pasni leh try wat nasi lemak kaler pink...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya mmg rasa nasi lemak la..kaler jerk yg lain..sedap jerk kena dgn tekak eija..
      Hahhaha boleh try jgn x try..nasi lemak pink..

      Delete
  4. wahh specialnya warna hijau.. kt kat semenanjung ni letak daun pandan jer bg wanggi... idaklah perahkan pandan sekali kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..betul tu, mmg x pernah lg kita letak pewarna/perisa pandan dlm nasi lemak, selalu letak daun pandan tu jerk.

      Tp rasa nasi lemak kaler ijau ni sama jerk rasa mcm nasi lemak kita di semenanjung ni..pewarna ijau jerk sbnrnya ni Yana.

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails