Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, October 12, 2012

Miss My Heroes

As Salam,

N3 Ringkas hari ni, walaupun bawa lappy time outstation, tp xde masa nak ngadap lappy senantiasa, kadang2 satu hari x on lgsung sbb nya bila dah sampai bilik hotel..lebih besh merilexkan diri di katil n seterusnya lena dibuai mimpi..hhehee..

Yeay esok dah nak balik..x sabar nak jumpa my heroes..:))

Hari2 call sehari sampai 3-4 kali pun masih x cukup rasanya tp dpt la ilangkan sikit perasaan rindu, Mama selalu belek gambar Zaquan n Ziqry tau sayang..Sayang n Rindu sama kamu berdua, sama Papa pun rindu gak..

My Heroes..tunggu kepulangan Mama esok ek..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

6 comments:

  1. anak2 permata hati setiap ibu.. bila dekat disayang2 sangat2..bila jauh pula rindu yg tidak dapat digambar prasaannya...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul sgt tu..
      Disayang² & Dirindu² ..
      semua perasaan kasih & sayang berkumpul..:))

      Delete
  2. alahai... dpt rasa apa yg eija rasa bila berjauhan dgn hero2 tu semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Izan,
      semua Ibu² pun pasti merasai perasaan sebegini kan bila berjauhan dgn mereka2 yg tersyg especially suami & anak²..:)

      Delete
  3. bile berjauhan itulah yg tak sanggup dihadapi meninggalkan anak

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails