Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, January 13, 2011

Keychain Kuching yg Cute!

Salam sume,

td sweetmama ade citer yg semalam sweetmama singgah umah my mil kan..
selain dr melawat my mil + hantar order kuih for CNY
sempat lagi belek surat2 yang sampai di rumah my mil
kot2 ade surat utk sweetmama..
sekali papa zaquan bg satu smpul surat atas nama sweetmama

 Ada kad la..
Jom kita tgk kad dari siapa
wah..dlm greeting card ada keychain kuching yg sgt cute
ini la hadiah yang diterima dr amiey 
Hadiah yg dimenangi oleh sweetmama sempena dengan 
peneka tepat bg jawapan "disney cuties untuk Sarah"
 sila abaikan tgn budak kecik yg mmg selalu nak enterframe

Okey zoom ini gmbr keychain kuching
 Cute kan
sweetmama suka
zaquan pun suka
mcm biasa..zaquan msti nak posing dgn hadiah yg sweetmama terima..bygkan time ni dh nak kol 12.30 mlm..dia x nak tido2..

5 comments:

  1. mula2 nampak gambar ada tangan zaquan dalam hati kata mesti menyibuk jer.. pastue baca ayat "sila abaikan..." terus tergelak..

    Memang zaquan suka enterframe.. pastue posing2 macam dia yang punya... mesti zaquan cakap "apannye.."

    ReplyDelete
  2. hehehe..comel!kucing tu comel.hehe

    ReplyDelete
  3. kucingtuuu geram. TAHNiAH tau. apa nak komen tadi eh, errr.

    ok dah ingat, zaQuan tuuu baca kad bersungguh-sungguh, macam betul2 faham je apa yg ada tulis atas kad tu.

    ReplyDelete
  4. @Cute MuM: hehehe..mmg terror betul aunty uyun ni..tepat sekali..hehehe..

    @Puan Capa: hehehe..mmg comel..:)

    ReplyDelete
  5. @Cha : eehheeh..TQ cha

    sbnrnya keychain tu kan bersolitip dkt kad tu..dia tgk dok try nak bukak solitip tu ler..hmpir terkoyak diwatnya...

    syg woo..pemberian org..:))

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails