Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, January 4, 2011

1.1.11 - Selamat Bertunang My Younger Brother!

Salam Sume,

1.1.11 
Ramai yang suka nombor cantik ni kan.
Alhamdullillah..adik lelaki sweetmama selamat melangsungkan hari pertunangannya.
Ini la dia rupa pasangan yang selamat ditunangkan.
Memilih tema Biru Turqoise

knpe la bakal tunang dia mcm mak org jerk ni..
ahahhahahahaha...mmg mak org pun
ini my pic wif my younger brother.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ini dia pasangan yg telah selamat ditunangkan
Sama Cantik Sama Padan
dah macam pengantin pulak kan.

mmg btol2 sehati sejiwa
hantaran kedua2 belah pihak pun sama2 biru + dekorasi hantaran pun agak2 sama

Hantaran pihak lelaki kpd perempuan
 Hantaran pihak perempuan kpd lelaki

Yang bestnya zaman skrg ni..hantaran mesti ada blackberry kan..
zaman sweetmama dulu xde..huhu..

sesi perbincangan
Alhamdullillah berjalan dengan lancar

 sesi bergambar ngan mak n bakal mak mertua..hehee
 Zaquan pun nak bergambar ngan Ateh Cu
senyum sampai pejam mata..okey..

ini la menu yg disaji kpd kami
mmg superb
nasi lauk, pulut kuning mkn dengan rendang & kari daging, Laksa, bubur pulut hitam & pelbagai manisan - kuih muih & kek
sangat byk ..pelbagi pilihan..
 untuk majlis bertunang jerk ni..kalo kawin x tau la camne agaknya

Pic Selingan.
sweetmama sempat snap dekorasi rumah family bakal pengantin perempuan ni..
sgt suka dgn dekorasi pilihan family dia ni
penggemar siput, cengkerang & butterfly
serius..sweetmama sgt suka tgk..
setiap sudut ada & tersusun kemas dan rapi

p/s: sweetmama x jdk pun nak wat gubahan hantaran coklat utk hantaran pertunangan adik sweetmama ni..masa sgt terhad..tp my mum beli jgk brgnya suruh sweetmama practise..nnti dh siap sweetmama tunjuk hasilnya..(ntah biler agaknya nak siap..mood malas melanda..;p)

9 comments:

  1. haah la..sama cantik sama padan je dorang berdua..selamat menempuh alam pertunangan

    ReplyDelete
  2. dah macam hantaran kawin.. agaknya kawin nanti bagi aper pulak yer??
    cantik dekorasi rumah tue..

    ReplyDelete
  3. hihi..
    mmg beza la muka ur lil'bro masa amik gambar ngan u & with his fiancee.
    ngan u, gaya cam senyum paksa je..
    ngan fiancee dia, wah.. macam dunia ni dia yg punya!
    hahaha!!

    ReplyDelete
  4. muke panten pempuan cm nasriah nasri ler...

    * sweet kan colour tu ... lembut jeeee...

    haah ler, time kite dulu2 mano ado bb...now bb d h murah dh ...

    ReplyDelete
  5. cantik pasangan.. sesuai sgt.. fuhhh teruja tgk kedua2 berbalas blackberry..heheheh

    ReplyDelete
  6. selamat bertunang adik lelaki eija..

    wah..wah..orang zaman skrag bertunang mcm majlis kawin jer kan..
    siap khemah, hantaran...adeh......kopak RM..
    tentu bakal adik ipar eija orang kaya..
    rumah pun...tu dia....TERBAIK

    ReplyDelete
  7. @lydzar : hehe..tq..

    @Cute MuM: itu la hantaran zaman skrg..ntahla kawin nnti pun lebih kurang jgk kot..
    btol2..mmg cantik..

    @Ann: hahahaha..siapa yg x syg tunang..sbnrnya dia dh x sabar dh tu..hehee

    @Fazilzura: oh iye ke..,aku mmg suka kaler biru turquise..teringat masa kawin dulu guna tema biru turquise ni..
    hehe..itula..agaknya kalo dulu ade bb..msti terjebak jgk bg bb..

    @e_da: tq..
    yup itu la skrg ni mmg trend la org berbalas hntaran bb kan..

    @Citarasa Rinduan: sokong sgt ngan ayu..zaman skrg bertunang pun ade pelamin, khemah pun cantik, hantaran dh mcm hantaran kawin..mmg kena modal byk..huhu

    hehe..lebih kurang la..kami ni jerk biasa2..

    ReplyDelete
  8. sweetmamaaa sweet lagi pakCu, hahaaa. untungnya skrg ni bertunang je dh dpt mcm2, best wooo. pastu lelaki boleh gambar sesama lak tu, best je. mrABi hari tu, adik kita sorok dlm bilik dia.

    ReplyDelete
  9. @Cha : hehee..ateh cu tu mmg ramai peminat..
    btol tu time eija dulu pun
    tunang x dtg umah..
    skrg jerk advance...
    mak ayah pun x bole nak ckp pe ...huhu..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails