Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, January 13, 2011

Kenny Rogers Roasters ( Roasters Eating Day (RED) ) vs Secret Recipe Vs Pizza Hut

Huarghh..jeles..jeles..tgk kwn2 yg berjaya makan KRR semalam..buy 1 free 1 ni..

Sweetmama n Papa Zaquan mmg la penggemar tegar KRR
So semalam sanggup tu terjah KRR @ Metro Point, Kajang
Sekali...haaaa..ambik kau...
 beratur panjang...
keputusannya cancel la..
Papa Zaquan x sanggup nak beratur pjg semata2 nak dapatkan 1 makanan free

 disebabkan frust..tp masih menunggu2 jgk..kot2 tetiba line clear
sweetmama g la cuci2 mata dkt KK Home Deco
dan terbeli jgk hadiah utk pemenang my 1st GA
sweetmama bermurah hati nak tambah hadiah GA
so..jgn lupa joint 1st GA sweetmama KLIK SINI
(Promo skjp dkt tgh2 n3 ni..hehehe)

Kuar2 dr KK Home Deco jerk
cari2 Papa Zaquan n Zaquan
Rupanya tgh lepak dekat Secret Recipe
Sambil menikmati Coklat Indulgence SR

"Mama jgn sedih2 ye..Zaquan suapkan mama kek ni"

SR ni berhadapan dengan KRR..
mata ni dok jeling jerk kat depan 
tp org still ramai beratur
sweetmama igt nak order jerk la makan dkt SR ni
tp kol 9mlm..kitchen dh tutup
huargghh..xde rezeki lagi..

selepas selesai menikmati Kek Coklat Indulgence yg sedap ni
akhirnya kami wat keputusan dinner kat Pizza Hut jerk.
yeay2..Papa Zaquan belanja
 menu biasa jerk..pizza super supreme + Side Order Deli Wing
yg specialnya Zaquan nya drink..Mocca Ice Blended..

 Red Couple yg tersesat kat Pizza Hut
Hasil tangkapan Zaquan ni..
hehe..dh bole harap dh Zaquan ni ..dh pandai amik gmbar..
 Pose Istimewa..Mama& Son..
sedutan hingga ke akhir titisan..hehehe

Sebelum balik..Zaquan merengek nak main playground depan Pizza Hut ni
So ikut kan jerkla
see..bukan main tersenyum gembira lagi dia..

Keseluruhannya..kami tetap pulang dengan perut yg kenyang dan hati yg gembira w/pun agak frust x dpt nak rebut promo KRR tu

Jam dh menunjukkan 10.30 mlm..
tp kami x terus balik umah my mom..
sebaliknya singgah melawat my mil
lagipun sweetmama nak hantar order kuih raya for CNY
senang sikit nak bercerita dgn my mil
sgt x sangka me igt order nye 300-400pcs jerk tapi me dpt order 2200 pcs
alhamdullillah rezeki my mil n rezeki for me jgk..

Masa kami smpai umah my mil..diorag tgh bersiap nak g lepak minum sbnrnya.
My Mil ajak kami g lepak minum sekali..tp perut kami sgt kenyang..lps bincang2 skjp kat umah my mil..kami pun terus balik umah..
n my mil n my fil sempat lagi kol 11.30 mlm g kuar lepak minum2 kat mamak...ehhehee..


Sampai Umah My Mom..adeii..sudah kol 12 mlm ..
tp my son zaquan x kol 1.00 pagi baru tido
Pagi td masa kami nak kuar g keje
Zaquan masih lagi tido dgn lenanya..

Sekian..
terlebey sudah..hehehehe

8 comments:

  1. terlepas yer..

    kalau dh panjang sgt mcm tu, mmg tak rela kot nk menunggu..seb baik dapat gak pizza kan

    ReplyDelete
  2. @lydzar: ermm..tu la jeles tgk ldyzar dpt g lunch kat KRR semalam..tp btol tu....dh mlm kan..kita mungkin bole la menunggu..masalahnya sian kat anak..dia cpt bosan..dpt Pizza pun dh okey sgt..:))

    ReplyDelete
  3. ishh uols nie sabo ler sikit...weols tengok idakler pjg beno Q tu....bukannye senang nak dpt buy 1 free 1 huhuhuhuh

    tapi kalo abg pomen weols follow malam tadi kompom dia pun ajak makan kt tempat lain hahahahaha

    ReplyDelete
  4. Hahhahaa..itu la pasal..
    akceli me sanggup jerk beratur..
    tp papa zaquan n zaquan yg x sanggup

    jeles2 lagi..tgk akak update n3 makan kat KRR pg tadi..heheheee..

    ReplyDelete
  5. tu la.kitaorg kuar beli hadiah tu ..ramai giler que

    ReplyDelete
  6. kalo aima kompom dah tak nak punya.. kuat makan juga lah sweetmama nie.. nanti anak tembam macam Dania.. hehehe...

    masuklah contest aku & straw...picca menarik tue..

    ReplyDelete
  7. @Puan Capa: ehehe..Alamanda tu mmg compom la penuh..org2 putrajaya dh tentu serbu situ dulu..

    @Cute MuM: hehe..itula org lelaki mmg x suka bab tunggu menunggu ni..
    hehee..risau gak ni..mmg kuat makan sbb xde alahan kan..papa zaquan mmg dh sound suruh control takut baby lahir2 pun nnti besar mcm zaquan gak..

    ohh..mmg ade niat gak nak joint contest tu nnti..:))

    ReplyDelete
  8. haku pun x dapek nak makan KR beb , huhuhu xdak org teman ...cian daku ..

    makan nasi kt umh , pun sodap ..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails