Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, January 20, 2011

Had Fun@Genting Highland - Masa Untuk Main Games n Lucky Draw

salam sume,

ini adalah n3 basi- sambungan dari n3 percutian kami di Genting tahun lepas..pada 4-5 Ogos 2010

Masa utk main games n lucky draw..
 Lucky Draw yang paling kami suka main..
 Yeay Zaquan dapt big la..
bertuah sungguh anak mama ni
dpt bantal england lagi

mama n papa tumpang happy..

Yeay sekali lagi pusing..dapat Big lagi..
kami pilih bantal Italia kaler biru pulak


ini la dia bantal bertuah kami
mulanya sweetmama nak simpan wat koleksi
tapi zaquan sibuk nak tido ngan bantal ni..

Hope kami g genting kali ni bertuah lagi..dapat bawa hadiah yg banyak..eheheh..
Alhamdullillah time kami main games lucky draw ni xde la beriye sgt2..
modal RM20 ringgit jerk..
tapi ada org jenis yg sampai berabis nak main benda ni..
sbbnya kami perasan ada budak tu selagi dia x dpt Big..selagi tu dia main..
smpai org yg jaga mainan ni ckp tgk adik ni (zaquan) sekali main jerk ..dapat BIG..
hehee..alhamdullillah..

P/s : cuti 4 hari ni mmg sunyi la blog sweetmama, x sempat la nak wat byk2 n3 auto publish..huhu..jumpa ari isnin jerk la ye..♥

Klik2 my heartbeat ye..TQ


*n3 auto publish*

6 comments:

  1. Bertuah tgn zaquan tuh..meh nk pinjam tgn sat.hehe.

    ReplyDelete
  2. @Mama Tun Nur Safiya: hehee..lepas ni mama safiya bw la pulak safiya g naik genting..:)

    @Puan Capa: hehee..alhamdullillah..:)

    @eT : hehee..nasib jgk ni..baru2 ni gi x bertuah la..papepun suka2 n srnok2 jerk..

    ReplyDelete
  3. kat genting nie hadiah berubah2.. tapi bila dapat memang seronok.. kat rumah cute mum ada banyak patung dari genting,..

    ReplyDelete
  4. @Cute MuM :hehehe..itu la mmg berubah2 pun hadiahnya..
    wow..itu la cute mum selalu bertuah..
    kami selalunya suka2 jerk..
    lagipun kali ni harga nak main games pun dh mahal sgt la..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails