Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, January 10, 2011

AJL 25 Vs MU lwn Liverpool

Salam sume..

mood nak up-date n3 merudum..
sibuk terjah mereka yg joint 1st GA sweetmama.
Thanks to all yg sudi joint my 1st GA

Malam semalam kami dh selamat tiba umah my mom (mcm jauh jerk:p..hehehe)
So dengan rasminya kami akan bermastautin selama sebulan kat Cheras
Semalam mmg awal2 dh siap packing barang sbb Papa Zaquan inform kena balik sebelum Isyak..sbbnya kol 9.30 Papa nak tgk bola MU lwn Liverpool, pastu Mama mesti nak tgk AJL 25 kol 9 mlm kan..
hehehe..btol2..

Yang kelakarnya Zaquan bole pulak xnk g minum bila Papa Zaquan ajak jom kita minum dulu sblm balik umah Wan Ummi..excited la pulak dia nak balik umah Wan Ummi..dh besar ni dia paham sikit..dia sibuk bgtau..Nenek sakit..so kena tido umah Wan Ummi...bijak2..hope Zaquan x menyusahkan Wan Ummi ye..

Disebabkan Zaquan x nak g lepak minum..so Papa Zaquan pun laju jerk la terus ke Cheras..
patutla Zaquan x nk g minum..rupanya dia ade instinct yang Ateh Cu dia ada kat umah
kebetulan pulak Ateh Cu singgah umah skjp..pastu tgh mlm balik semula ke Damansara..
sib baik jgk la Ateh Cu ade..leka la skjp Zaquan, sampai x sedar Papa dia kuar g tgk bola

So mlm semalam layan AJL 25 dengan my family..
Pd sweetmama la..keseluruhan persembahan mmg best2 sume dan sesungguhnya FT mmg layak menang persembahan terbaik..(peminat FT..hehe)

Juara Lagu..Ana Rafali..? 
huh..itu mmg x masuk dlm ramalam sweetmama..
pape pun biasa la "Rumah dh Siap Pahat dok Berbunyi lagi.."
sbbnya masing2 ade artis favourite dia ..kalo bole msti la nak artis favourite kita menang..ye dak..

Anyaway ..tahniah kepada sume pemenang AJL25 semalam
pic copy dr mangga online

Keputusan penuh AJL 25 :-
Persembahan Terbaik - Faizal Tahir (Hanyut)
Vokal terbaik - Hafiz (Nokhtah Cinta)
Juara Lagu AJL 25 - Ana Rafali (Tolong Ingatkan Aku)
Naib Juara AJL 25 - Meet Uncle Hussain ft Black (Drama King)
Tempat Ke-3  AJL25 - Hafiz (Nokhtah Cinta)

Papa Zaquan pun balik dgn berita gembira ..
MU menang 1-0 ke atas Liverpool hasil jaringan  
Ryan Giggs (pen) 2 

4 comments:

  1. kitorang kat rumah mak.. Aima pergi lepak tgk bola sorang2.. heheh..

    ReplyDelete
  2. ohh iye ke..kami hari sabtu dh dtg melawat mak kat umah...so hari ahad terus balik cheras..
    hehee..sama la Papa Zaquan lepas hantar kami kat cheras terus g lepak Impian tgk bola sorang2..kebetulan pulak pas keje tertinggal kat umah..so dia kena la balik umah n terus lepak kat Impian.

    ReplyDelete
  3. the judge has spoken...hehe..ramai tak sangka ana raffali leh menang kan

    ReplyDelete
  4. btol2..mmg ramai yg x jangka..tp nak wat camner..tp sbnrnya lagu ana rafali tu best jgk..cuma mcm ade yg lg best..huhu..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails