Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, January 11, 2011

Ada Ape Dengan 11.1.11

Salam Sume,

11.1.11
Mmg cantik tarikh hari ni
ada ape dengan 11.1.11 pada sweetmama
xde yg special pun tarikh hari ni pada sweetmama

Pagi2 lagi rasa dh spoil sgt
rasanya dh kuar awal dr biasa..tp smpai opis lwt jgk..
patutnya smpai kol 8.00 pagi..hari ni 8.30 pagi br sweetmama smpai opis..
pagi ni hujan renyai2..+ jalan raya sesak dr biasa..
rupanya ade kemalangan dkt km 27 dr Uniten ke Putrajaya..
sesak teruk kat highway silk ke Putrajaya..

Tp Alhamdullillah..dlm spoil2 tu..
sampai2 opis tgk ade nasi lemak atas meja..
rezeki turun dr langit
makan free sweetmama pagi td
tenkiu my friend Atie Azrul
smlm i bgtau lps ni xde la kwn i nak b/f sama2..
terus pg ni u belanja i nasi lemak
asik u jerk belanja i.., nnti i belanja u ye..hehehe
sedih tau u dh turun bawah..

Hari ni jgk 11.1.11 jam 11.11 
ade farewall kat opis sweetmama ni
sempena persaraan our TP & beberapa pegawai lain yg bertukar serta sambutan hari lahir bagi mereka yang menyambut ulangtahun kelahiran pada bulan Nov - Dis 2010 & Jan 2011.
Kiranya ada makan2 free la hari ni..

So..kesimpulannya 11.1.11 - Hari makan free..hik3...



7 comments:

  1. eija

    selamat 11.1.11

    hehhehe..makan2 eik...

    ReplyDelete
  2. adeehh 11.01.11 nie asyik buat weols nak terkencing jek..nape ek?? hahaha

    ReplyDelete
  3. @Citarasa Rinduan: heheh..alhamdullillah murah rezeki ari ni

    @ldyzar: yup..mkn free mmg plg best

    @Hezesuze: hahahaha..x dapek den nak nolong nye..

    @Puan Capa:alhamdullillah..mmg sgt kenyang..mknannya pun sgt sedap..:))

    ReplyDelete
  4. bestnyer dapat makan free.. kat sini tak der sapa nak bagi free.. makan sorang2 adalah..

    ReplyDelete
  5. @Cute MuM: huhu..siannya..nnti request la kat bos sebulan sekali belanja makan..hehehe..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails