Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, January 31, 2011

Heartbeat oh Heartbeat !

Salam & Slmt Malam..

Heartbeat oh Heartbeat..
akhirnya sweetmama berjaya jgk register Heartbeat ni
Ini sume gara2 terpengaruh dengan blog Mama Zharfan
especially bila tgk Mama Zharfan berjaya cash out kali kedua dia punye Heartbeat
tak percaya..bole baca n3 Mama Zharfan - Klik Sini

Senang jerk..
register free ...
first - uols klik la kat banner heartbeat yg ada kat atas n side bar sweetmama ni ye
pastu nnti - dia akan terus link ke heartbeat.my
sign up untuk register & isi la sume maklumat yg dikehendaki
bila dh berjaya create your account - klik  HB!Affiliate
then terus la complete kan online application.
bila dh complete -login dgn account yg uols dh create n klik pada My HB!Affiliate
select Get Code untuk dptkan code banner untuk diletakkan di leaderboard or side bar.

dh ade banner baru bole promote kat kwn2
tolong klik2 kita pnye heartbeat..hehee

Agak2nya paham ke penerangan sweetmama ni..
sweetmama pun byk refer & paham melalui n3 Mama Zharfan -Klik SIni

Sweetmama pun ada baca n3 ttg Heartbeat hari ni melalui blog Anje_Mama Balqis.

Blog Cute MuM pun ada...bila dia promote hadiah pemenang utk teka-teki beliau boleh dipilih melalui Heartbeat.

So..Jom BERHEARTBEAT...!
jgn lupa..sudi2kan klik banner Heartbeat sweetmama kat atas or side bar tu ye..
.^_^..TQ..^_^.

20 comments:

  1. eija--
    tahniah..
    so keperntinganya utk apa yer??

    ReplyDelete
  2. yey yey, terpengaruh sudah...kita datang klik2 iklan kat sini, tiap kali jenganh sini kita klik2 k

    ReplyDelete
  3. @Citarasa Rinduan: tq ayu..ianya bole jdk side income kita
    mcm nuff jgk lebih kurang..cukup RM50..baru bole cash-out.
    setiap kali org klik ..kita dpt 0.04 sen per clik.
    ayu try la register..jgn lupa klik banner heartbeat eija tu ye..

    @Anje a.k.a Mama_Balqis :hehehe..tq anje..nnti kita tukar2 klik..mcm anje nye tagline..u click i, i click u.
    promo ni mmg terpengaruh tgk anje wat sticky mode register heartbeat...hehee..

    @Lelord: heheh..eija pun baru register hari ni..rasanya sis pun msti selalu g blog mama zharfan kan..

    ReplyDelete
  4. @Puan Capa: hehe tq..capa..capa register la bwh saya..dpt RM2 setiap seorg yg register di bwh kita. lepastu bole la capa pulak promote kat blog capa..hehehe..

    ReplyDelete
  5. kita belum buat lg ni..lambat betol! haihh

    dh rmai org reg ni xleh jd kena buat jgk.

    ReplyDelete
  6. lama dah duk intai2 heartbeat ni.
    tapi tak sempat2 nk buat. hmm..

    ReplyDelete
  7. @MrS. F!zA :hehe..mmg dh ramai yg register..cepat2 register ye..klik2 la my banner heartbeat tu ♥♥♥..:))

    @ann@hatiberbunga: hmmm..sama la ngan eija sbnrnya..
    br last week register..itu pun terpengaruh tgk mama zharfan pnyer heartbeat dh bole cash out kali kedua..
    akhirnya eija register jgk..tp kena la promote sikit br jalan kita pnyer heartbeat..
    ann jom regeister ..klik2 la heartbeat eija tu ye.. hehehe..♥♥♥..^_^

    ReplyDelete
  8. eija--
    thanks kongsi info..
    ayu demam...ttp nak manja2..hehehe

    ReplyDelete
  9. @Citarasa Rinduan : hehe..it's okey..smbil kongsi info smbil promo..supaya org klik kita pnye heartbeat..

    allollo..ciannya dia..bykkan rehat ye ayu..moga ayu cepat sembuh..

    ReplyDelete
  10. dtg sini klik HB n nuff..wahhh mewah iklan hehehehe....

    p/s; tgh pilih2 cenderahati tuk lucky linker ni..sapa la agaknye org tu ek????????

    ReplyDelete
  11. @Mama Tun Nur Safiya:heheh..tenkiu shima..i klik u balik nnti..rutin harian..hehehe

    @amiey lee: yess..sama2 klik2..

    wah sape la agaknya yg bertuah tu ye..suspen jerk..:)

    ReplyDelete
  12. @MummyEcha: tenkiu MummyEcha :)

    @Pn. Dyha: hehe..try jgn x try..x rugi pun. x ganggu pun nuff kita.. :)

    ReplyDelete
  13. Dear better remove iklan heartbeat tu k...more info feel free visit my new entry
    http://damiaqish.blogspot.com/2011/01/pengiklanan-heartbeat-terpaksa.html

    ReplyDelete
  14. okey..anje..
    thanks for the info.. :)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails