Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, January 28, 2011

JJCM@Precint The Kopitiam

Salam Sume,

ini story JJCM lunch tadi.

Hari ni JJCM sweetmama bkn dgn geng JJCM sweetmama tapi dgn adik sweetmama
Adik sweetmama yg no.3 ni keje gomen kat Putrajaya jgk..
so bole la kami sesekali nak kuar lunch sama2

 zaquan pun joint sekali sebabnya hari ni my mum pulak ada check-up..xde sapa nak jaga zaquan..pagi tadi zaquan lepak opis papa, tgh turn mama pulak jaga zaquan

ermm..x tau nak makan ape sbnrnya tadi..redah jerk presint 15..kat sane byk kedai makan..at lastnya kami try makan dkt Precint The Kopitiam bila ternampak promo menu dia Asam Pedas Claypot.

Ini Menu Sweetmama

bole tahan la rasa dia..kalau x , xkan licin sweetmama nya clypot..hehehe

 Ini pulak Menu Mak Yang  Zaquan
 Ini Menu Zaquan
hehee..nasi goreng upin-ipin utk kids meal
sbb tu ada nugget utk tarik minat bdk makan

 Tapi Zaquan x suka pun makan nasi goreng Upin Ipin ni
dia sibuk dok kacau Mak yang punye makanan.
Teh ais tu dia suka la..
tgk la ..Mak Yang nak makan black pepper chicken rice ni pun x senang
Zaquan jerk yg makan..

at lastnya..bungkus jerk nasi goreng upin-ipin ni bawa balik opis mama..
tapi sampai ke petang ni x berusik pun

P/s : sibuk pulak sweetmama akhir2 ni..x sempat nak update blog n x sempat nak blogwalking sgt..sorry ye kawan2..
kat opis ni mmg dh start sibuk dgn hala tuju yg baru..:hik3..


Jom Register Heartbeat ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^..
 


10 comments:

  1. break ari ni lama..panjang langkah la kan..hehe

    ReplyDelete
  2. kalau licin maknanya sedap la tu... my fav asam pedas...huhuhu

    ReplyDelete
  3. comelnya adik eija :) kakaknya pun comel gak :)

    ReplyDelete
  4. yeahhhhhhh gambo sume dah beso gedabak huhuhu....tahniah!!

    cantik adik uols tu...ngeee

    ReplyDelete
  5. zaquan dah macam pekerja pulak.. asyik kena dtg ofis.. hehe.. zaquan tak nakal ke??

    ReplyDelete
  6. sedap ek k.siti?dekat dgn umah pun tak pegi2 lagi.lalu cakap nak pegi.tak pegi2 jgk.hehe

    ReplyDelete
  7. @eT:yup ..selalunya hari jumaat la pun kalau nak lunch kat luar dr tempat biasa.

    @e_da: ermm..bole la..tp x bole kalahkan asam pedas melaka. ari tu tgk @e_da masak asam pedas mmg sedap jerk tgk..

    @Mama Zharfan..ehehe...tq..yg no 3 mmg cun sikit..tp still solo n available lg tu..
    tq..klik2 my HB

    @Hezesuze:hehe..itu la bila tgk pic beso gedabak kat page akak..terus nak try jgk..tq for ur info..menjadik jgk gmbr XL eija ni..hehe
    adik eija tu still solo n available..ade adik ke akak nak kenen2kan..hehehe..

    @Cute MuM :itu la nak wat camner..selagi boleh bw, bw jerk la..setakat ni mmg la dia nakal tp sib baik xde nagis2 kat opis..

    @Puan Capa: ermm bole la..saje2 nak try n ubah selera..tp still x dpt kalahkan asam pedas melaka..

    ReplyDelete
  8. uiii eija dgn adik sama2 sweet dan cantik, sedap je tengok makanan tu bila time perut lapar mcm niii. Aduihhh!

    ReplyDelete
  9. @Cha: ishh..iye ke..tenkiu cha..malu la kena puji..eija dh kawin n ada anak ni dh kurang sweet pun..bdn dh mengembang..x tau la bila bole capai target nak kurus..

    heheh..btol tu..nak2 hujan jerk dr semalam smpai ke hari ni..perut mmg lapar jerk..tgk gmbr pun rasa sedap..hehehe

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails