Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, January 19, 2011

Yahhoo. 1st Holiday For 2011

Salam Sume,

Esok kita sume dapat cuti umum kan..sempena hari Thaipusam.
Selamat bercuti Sume!

Esok jgk bermulanya kami pnye holiday yg pertama utk tahun 2011
So disebabkan nak berholiday..
sweetmama n Papa Zaquan tambah lagi cuti rehat 1 hari pada hari jumaat.

Insyaallah..esok - 20 Januari hingga 21 Januari 2011 
kami akan holiday di Genting Highland.
wow..seronoknya..
w/pun rasa macam baru jerk kami ke Genting pada 4-5 Ogos 2010.


hehehe..penganut hindu sibuk 'ber vel..vel'  kat Batu Caves..
kami sibuk nak naik Genting
dah la mmg kena lalu Batu Caves..
msti sesak esok kan..kena kuar umah awal2 pagi la nmpknya

Memandangkan pertengahan tahun 2011 ni sweetmama bakal menimang baby lagi..
msti x dpt berholiday sangat kan..
so awal2 tahun ni kami dh start dengan planning holiday..
kami x melepaskan peluang yg Genting Highland Promo utk 1 Tahun  ni (isnin-khamis) 
harga bilik 1st World cuma RM48.00 siap dgn breakfast. 
tiket in-door games pun dh siap kami beli online.

So..doakan kami selamat sampai dan balik ye..

p/s : w/pun compom x dpt main outdoor games..yg penting dpt bercuti ..
sib baik masa zaman anak dara dulu puas main out-door kat genting tu..hehehe..
(kalo rajin nnti sweetmama nak imbas zaman sweetmama terkinja2 kat genting zaman anak dara..hhhehehehe)

*n3 auto publish*

6 comments:

  1. eija

    syoknya ke genting lagi

    amin..amin..semoga selamat pulang dan pergi yer.

    nanti uplod pic tau..zamna dara pun sama..mana tau..ada kekawan poli..hehe

    ReplyDelete
  2. rebut peluang ni kak siti..nnt baby dah keluar..tak leh berkinja2 dah.ngeeeeee

    ReplyDelete
  3. @Citarasa Rinduan: heeheh..alhamdullillah ayu..eija selamat g & balik..

    haruss la upload pic..tp internet slow la.

    hehee..ayu masa zaman anak dara dulu x g ngan kawan2 poly pun..g ngan opismate jerk..

    @Puan Capa: yup..btol tu..mmg x melepeaskan peluang yg ade..hehe..dh ade anak pun bole jerk terkinja2 tapi ngan anak2 pulak..huhu

    ReplyDelete
  4. bestnya...
    murah tul harga dia
    tak sabar nak tgk aksi yamba-yamba zaquan

    ReplyDelete
  5. baby tue sama macam dania lah kot nanti.. masa me mengandung dulu banyak kali naik genting... sampai sekarang dania suka tempat sejuk jer.. tido pon tak pakai selimut & stokin..

    ReplyDelete
  6. @Momma Mia: mmg murah..sbb tu x melepaskan peluang g berjimba2 kat genting..

    hehe..nak upload tp tenet slow la.


    @Cute MuM :agaknya la kot..hope baby girl n comell mcm dania jgk..:)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails