Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, January 31, 2011

Hadiah Kasut, Minyak Wangi dan Paper Klip dah Sampai

Salam Sume,

Alhamdullillah..sume hadiah yang dimenangi dah sampai di tangan sweetmama..
lagipun sikit jerk menang CGL..
setakat ni tak pernah lagi kena tipu ngan penganjur CGL..(hadiah x sampai2)

ini la antara hadiah yang ditunggu2..


rupanya pos lajunya dh sampai kat umah my mil 25 Jan 2011 lagi..
tapi xde orang dirumah time posmen dtg..
so kena la amik kat kaunter pos laju mcm biasa..
sib baik Papa Zaquan sempat amik sabtu lepas..
 Mmg weols sgt suke ye akak gonjeng..
so soft n comfortable.
blue kaler..cantik..
psstt..no h/p akak mmg dh save dlm h/p eija..
tp kat sini kita kasi tutup..for privasi kan..



macam biasa kalo ada benda yang kita tunggu..msti excited kan..
so bila singgah umah my mil hari Sabtu lepas..
mmg terus check surat2 dulu..

tenkiu Syila..sweetmama suka jerk hadiah perfume ni..
hari ni g keje berwangi2 ngan perfume baru dapat ni..hehehee


Akceli sweetmama bukanla pemenang bertuah 'Our first Lucky Draw'
Tapi pihak penganjur noor  bermurah hati nak bagi something special buat peserta yang bagi komen kat n3 dia masa tu..
so sweetmama salah seorang yang tersenarai.


tapi yang peliknya pos register ni bole pulak posmen tinggalkan jerk dalam post box..
sbbnya sweetmama guna alamat rumah sweetmama..mmg compom xde orang..
selalunya mmg memanjang kena g amik kat pejabat pos jerk..hehehe..
xpe la..dh selamat sampai pun..

yang kelakarnya zaquan kan selalu lebih excited dr sweetmama setiap kali sweetmama terima hadiah..
paper klip ni berbalut dgn kertas minyak..ye2 zaquan nak bukak n tanya sweetmama :-

Zaquan : mama ni ape..? kereta ye..
Sweetmama : x tau..hadiah mama..tunggu la skjp..mama bukak dulu
Zaquan: kereta ye mama..biar la apan bukak
Sweetmama: okey2..zaquan bukak la..
Zaquan: Mama..kereta la
Sweetmama : tergelak2 ..hahahaa..pandai la zaquan ni, ni bkn kereta tapi paper klip corak kereta..
Zaquan : apan nak main kereta ni ye..
Sweetmama: cannot2..ni mama nye....
Zaquan : huarghhhh..nangis2..nak jgk..
Papa Zaquan: Zaquan cepat la basuh yak tu dulu..nnti mama bagi kereta tu

heheheh..papa zaquan telah menyelamatkan keadaan..dengan terus angkut zaquan g toilet...

8 comments:

  1. hee best nye dpt hadiah cepat dtg blog ka pilih hadiah eja..sbb teka betul kta g genting heee

    ReplyDelete
  2. hehehe...
    haaa sudahhh....berebut ngan anak plak dah..:P

    ReplyDelete
  3. huhu..apan pandai teka lah..
    tak dapat bayangkan camner kalo zaquan naik kerta tue.. heheh..

    ReplyDelete
  4. hah kita pun pelik, mungkin pos ekspress mmg dia letak kat peti pos agaknya, kalau pos berdaftar dgn pos laju kena ambil tandatangan.

    ReplyDelete
  5. @amiey lee : hehe..mmg best..
    bertambah best dapat hadiah lagi kat blog amiey..thnaks amiey..kita dh pilih ye hadiahnya..

    @eT:itu la..selalu mmg camtu..dia suka gaduh ngan mama dia..

    @Cute MuM: hehehe..mmg masa bukak hadiah tu tergelak sama2..sbb x sangka w/pun slh tp still ade kena mengena ngan jawapan dia kereta..me pun x sgka designnya kereta...

    @cha: ohh iye kot..eija igtkan pos express ni pun slh satu bentuk pos register..

    ReplyDelete
  6. yeahhh gembira nye adiah kasut dah selamat tiba kepangkuan uols...hope suke ye...ngeeee

    ReplyDelete
  7. @Hezesuze: semestinya eija gembira terima kasut tu..^_^..

    ReplyDelete
  8. bila boleh bergaya dgn kasut baru?

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails