Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, January 26, 2011

Order Biskut Raya For CNY 2011

Salam Sume,

Semalam sweetmama g amik order biskut raya ni di rumah my mil..
my mil ni menerima tempahan order biskut raya sepanjang tahun ye..

Alhamdullillah masih ada rezeki utk terima tempahan cookies/biskut raya 
for Chinese New Year(CNY) 2011.
kiranya pembuka rezeki awal tahun jgk ni.

kali ni order bertambah dari tahun sebelumnya

Tahun 2010 - 950 pcs
Tahun 2011 - 3038 pcs

3 kali ganda..Alhamdullillah.

sweetmama pun sgt terperanjat juga bila terima order for CNY tahun ni dah macam order hari raya pulak..

Hari ni bila sweetmama kira hasil komisen sweetmama..mmg sgt surprise..bole la wat duit shopping 3 helai baju..hehehe

dan dapat la my mil duit belanja shopping nak g Jakarta Indonesia cuti CNY ni..

order ni dari regular customer tahun lepas jgk..tp kali ni dia promote dkt makcik2 dia sekali..alhamdullillah maknanya bertambah la customer laily cookies.

Senarai order 2011

1. Parmesan Cheese - 500 pcs
2. Milky Milk Cookies - 338 pcs
3. Chocolate Lanza - 200 pcs
4. Choco Urai - 350 pcs
5. Almond London - 300 pcs
6. Truffle Bala - 350 pcs
7. Twin Coconut Suji - 100 pcs
8. Nestum Corn Nut - 100 pcs
9. Arab Suji - 100pcs
10. Sweet Melon - 100 pcs
11. Almond Toasted Coconut - 50 pcs
12. Mazola - 250 pcs
13. Gajus - 50 pcs
14. Samperit - 250 pcs

P/s - Jualan for Hari Raya tahun lepas (2010) jgk amat memberangsangkan
me dapat order borang almond london utk 400 balang/20,000 pcs dan jualan kat opis2 hampir 10,000 pcs
n my best seller - parmesan cheese - 1600 pcs utk jualan kat my opis jerk.
(x sempat nak up-date blog time raya ari tu..huhu)

sekian, laporan dr ejen laily cookies..hehhehehe.. ^_^

sudi2kan order biskut raya dari laily cookies utk tahun 2011 ni ye..:))



Jom Register Heartbeat ♥Jagan Lupa Klik2 My Hearbeat♥ TQ..^_^
..

7 comments:

  1. alhamdulillah...semoga semakin murah rezeki eija sekeluarga...

    ReplyDelete
  2. wah rajinnya bisnes, nampak yummy2 la biskut tu...HB disini

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki mama makin bertambah..semoge trus berjaya. yg penting jgn sesekali kite riak dan lupe kpd yg Maha Esa kerana Dialah pemberi rezeki dari awal hingga akhir.:)

    ReplyDelete
  4. wow.. banyak tue... sweetmama menang agent lily cookies yang paling hebat...

    ReplyDelete
  5. @Yu'xan Lee: alhamdullillah..tenkiu Mummy's Angel..jgn lupe order kuih raya kat eija thn ni..w/pun maybe time bulan posa thn ni eija cuti bersalin..huhu

    @Anje a.k.a Mama_Balqis: akceli bisness my mil..eija cuma ejen tolong jualkan..tp alhamdullillah..mmg dh ada regular customer..mmg yummy2..
    tq..klik2 my HB..eija pun klik2 anje nya jgk ye..

    @Puan Capa: tenkiu Capa..mcm ni la baru regular customer laily cookies.

    @Cute MuM: heeehehe..tenkiu..alhamdullillah..tp x bleh la tanding ngan anak tauke laily cookies..

    ReplyDelete
  6. @Ironmax: Alhamdullillah..tenkiu ironmax atas doa.
    mmg hope sgt dijauhkan dr sifat riak..ini just pembakar semangat utk terus maju dan tanda sokongan serta promosi bizness my family in-law..tiada niat utk riak2.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails