Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, January 6, 2011

Pakcik@Pak Lang Papa Zaquan Meninggal Dunia - Al-Fatihah!

Salam sume,

pagi tadi dpt khabar berita  bahawa Pakcik@Pak Lang Papa Zaquan telah kembali ke Rahmatullah malam semalam.   Sebelum ni pun Pak Lang memang dah tak berapa sihat sgt..jalan pun perlu berpimpin..mungkin Allah lebih menyanyagi dia. Moga Allah merahmati rohnya dan semoga ditempat kan dikalangan mereka yang beriman.

Akceli malam semalam my fil ada call..tp kami tido awal..so pagi td sepupu Papa Zaquan inform..terperanjat jgk kami..so papa zaquan terus call ayah maklumkan..rupanya ayah memang cuba maklumkan kpd kami malam semalam..tp kami yg tak angkat. My fil mmg x dapat nak ziarah sbb ari ni my mil punye operation..So pagi tadi lepas antar sweetmama g keje..kami sarapan bersama dulu dan Papa dan Zaquan terus bertolak ke Kuala Selangor untuk Ziarah keluarga Pak Lang disana.


7 comments:

  1. AL-Fatihah...moga rohnye dicucuri rahmat..Amin

    ReplyDelete
  2. Alfatihah ...

    semoga roh di tempatkan di kalangan org2 beriman

    * awat ko x EL?

    ReplyDelete
  3. @MummyEcha: Amin..trima kasih..

    @Fazilzura: terima kasih..insyaallah amin..

    papa zaquan kata x perlu..sbbnya takut ade emergency lg lps ni..maybe aku pulak kena cuti..iye la lgpun x tau lg mcm mane dgn kesihatan mak mertua aku lps operate ni..if x sihat..n xde org yg bole jg anak aku..compom aku pulak kena cuti..awal2 thn ni xpe asben kata biar dia jerk yg cuti dulu..

    ReplyDelete
  4. al fatihah.
    moga rohnya dicucuri rahmat.amin

    ReplyDelete
  5. @Puan Capa: AMIN..TQ

    @Anje a.k.a Mama_Balqis: AMIN..TQ..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails