Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, January 7, 2011

Alhamdullillah..Operation My Mil Berjalan Dengan Lancar!

Salam Sume,

Alhamdullillah..semalam my mil dah selamat menjalani operation jantung memasukkan bateri dan skrg ni my mil dalam keadaan stabil dan masih berada di Hospital Serdang.

Semalam lepas keje..kami g melawat my mil..n my mil cerita semasa proses pembedahan dijalankan..mmg terasa sakit..adeii..ngerinya dgr..sbb w/pun mmg dibius..tp bius hanya dkt tempat nak masukkan bateri jerk..dan semasa proses pembedahan..my mil dalam keadaan sedar & kaki diikat.

My Mil tidak dibenarkan buat keja berat dalam tempoh 3 bulan dan dalam tempoh sebulan ni pulak tak bole nak angkat tangan sebelah kiri sgt..that's why baju pun kena pakai baju kemeja..x bole nak pakai t-shirt..sbb susah nak angkat tgn kan..

Semalam nak berbual lama2 ngan my mil pun x dapat sbb my mil ditempatkan di CCU..hanya 2 org jerk bole melawat dlm satu2 masa...Alhamdullillah ramai yg melawat my mil.

Hope sgt my mil cepat sembuh..dan dapat menjalani kehidupan seperti sediakala. 

Sweetmama dh dapat order kuih raya for Chinese New Year..x pasti lagi my mil bole buat atau tidak..memandangkan my mil perlu berehat dalam tempoh 3 bulan ni.

Dalam tempoh sebulan ni..kami kenala pos zaquan kat umah my mom..

p/s : balik awal..nak g melawat my mil ni..

8 comments:

  1. mak dah keluar.. ayah cakap pergi impian dulu.. dah lama tak pekena teh.. heheh.. alhamdulillah selamat..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..semoga ur MIL cepat smbuh

    ReplyDelete
  3. alhamdullilah.......semoga Mil eija dalam keadaan sihat sentiasa...

    ReplyDelete
  4. eija..
    ayu doakan u MIL cepat sembuh...sakit jantung yang kronik yer...
    semoga semangatnya kuat..amin

    ReplyDelete
  5. Aminnn semuanya dah selamat. semoga lekas sembuh, kena banyak berehat tu. eee ngeri la operation2 niii.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.moga cpt sembuh.amin

    ReplyDelete
  7. @Cute MuM: hehe..itu la..elok jerk n3 ni publish..ayah baru call bgtau mak dh kuar..
    so kami mmg terus jupe kat impian jerk..
    yg x tahan tu ..sakit2 pun masih nak minum teh tarik..itu maknanya mak mmg jenis kuat semangat..hehehe..

    ReplyDelete
  8. Thanks sume atas doa kalian..
    alhamdullillah my mil sedang berehat sepenuhnya kat umah..
    yg pasti mmg berehat dr jaga zaquan selama sebulan..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails