Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, January 31, 2011

Sweetmama pun Remove Sekejap Banner Heartbeat ni

Salam sume ..

Pagi ni baca blog mama zharfan & anje tentang isu panas Heartbeat.

Isunya sbb banner heartbeat menunjukkan yang kita dok sama2 promo valentine's day yang sememangnya telah difatwakan haram di sambut oleh Umat Islam.

Sebuhungan dengan itu, sweetmama pun telah mengambil langkah yang sama utk tidak meletakkan banner heartbeat ni buat sementara waktu smpai promo velentine's day selesai.

Mama Zharfan telah pun menulis email kepada pengurusan heartbeat berhubung isu ini dengan mencadangkan agar pihak heatbeat dapat mengambil langkah alternative promo banner utk kita sume..

Berhubung dengan income HB yg lepas2 tu don't worry okey..

Sama2 la kita mengambil langkah yang sama ye.. :)

8 comments:

  1. uyun pon dah remove.. tapi ada cara lain nak promote kot.. nanti tgk entri terbaru yer..

    ReplyDelete
  2. ohh..iye ke..okey..

    tenkiu for the info..

    ReplyDelete
  3. sbb tu ummi xletak HB kt blog..tgk lm dah dok promo valentine tu..

    ReplyDelete
  4. dah leh tepek iklan tu, ada cara yang paling best
    http://damiaqish.blogspot.com/2011/01/tutorial-hoyey-iklan-heartbeat-dah-leh.html

    ReplyDelete
  5. tenkiu anje bagi info..

    okela tu nnti eija terjah..

    tenkiu jgk kpd mereka yg korek2 info kat sini :)

    ReplyDelete
  6. oh..sbb tu la...ingatkan sbb pe tadi...bagus2

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails