Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Saturday, October 13, 2012

Demam Rindu & Demam Beralih Bulan

As Salam,

Semalam call Papa, dapat berita badan Ziqry panas mcm nak demam..ohhh ciannye anak Mama demam.

cian dia..demam rindukan Mama ye, Mama pun rindukan Adik..


Hari ni Mama balik..Flight jam 11.50 pagi sampai KLIA jam 1.30ptg..x sabar nak peluk cium kamoo semua.

pic kenangan cuti2 GH pada awal thn 2012.
Insyaallah hujung bulan ni kita semua dpt bercuti kesini lg..Atok n Nenek nak sponser..hehe..:)

Selain daripada demam rindu, Ziqry setiap kali beralih bulan mesti demam, semalam 12/10/12 genap usia Ziqry 1 thn 5 bulan. Hope Adik cepat sembuh..AMIN.

p/s: 16hb besday Papa, sebelum bercuti kita sambut besday Papa..kita makan berempat pun dah ok..1st trial Mama wat choc moise cake menjadi..hope plan nak wat sendiri bday cake for Papa pun menjadi seperti mana rasa 1st trial..:)

*N3 auto publish*

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

12 comments:

  1. Ok adik tinggal berapa jam lagi jumpa mama. Sabar sikit je. Kesian demam ye... moga cepat sembuh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak, hari ni masih demam lagi dia, dah g klinik dah semalam, hope cepat sembuh..cian tgk anak x sihat ni kan..

      Delete
  2. Moga ziqry cepat sembuh k..mmg x sabar nk jumpa anak kan..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..:)
      betul2 sehari berpisah pun dah terasa rindu apatah lagi seminggu x berjumpa mmg rindu sgt n x sabar nak jumpe..Alhamdullillah sampai2 jerk Ziqry masih x dpt lupakan susu mama dia..hehe, sampai terus nak mengemping..

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih :)
      Hari ni masih demam lagi dia..Hope cepat sembuh mlm ni nak potong kek Papa dia..hehe

      Delete
  4. semoga ziqry cpt smbuh..biaselah kan anak2 nih bile nak beralih bulan msti demam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, Alhamdullillah demam dah kebah, tp suara dah serak2 basah..hehe n ragamnye tu masih kuat..
      yup betul tu anak2 eija ni mmg pesen gitew beralih bulan jerk demam..

      Delete
  5. alahai... siannya adik ziqry. moga cepat sembuh ye.
    anak2 izan pun ada yg demam time beralih bulan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Izan, Alhamdullillah dah semakin beransur sembuh, demam dah kebah tp tekak dia masih perit n suaranya pun dah serak2 gitew..
      itulah kan org tua2 yg ckp bdk ni kadang2 demam sbb beralih bulan tp itulah hakikatnya anak2 eija ni umur 2 thn ke bawah if nak beralih bulan mesti demam..

      Delete
  6. cian ziqri.. auntie baru baca.. dah sembuh ker...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullillah hari ni dia dh semakin sembuh Yana..
      Antibiotik dia ada lg, so masih makan ubat lg.

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails