Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, November 4, 2011

16 Oktober 2011 | Sambut Besday Papa Zaquan Ziqry | Bergumbira Main Bowling

As Salam,

Baru ada masa nak smbung citer sambutan besday Papa ZaquanZiqry..dh masuk bulan baru pun..lagi 2 hari dh nak sambut Hari Raya Korban..Selamat Hari Raya Korban sume..ehhh..terlari tajuk pulak..

Aktiviti kami selepas selesai makan di Pizza Hut ialah main bowling...sbbnya sweetmama dh kemaruk main bowling..iyelah masa preggy aritu xleh nak main bowling kan..ini kali kedua sweetmama main bowling lepas selamat bersalin dan berpantang..kali pertama main bowling masa g Melaka..(story g melaka pun x ter -update2 lg..huhu)

Sukan Bowling ni mmg sukan favourite Papa ZaquanZiqry.., sweetmama suka gak..tp suka2 main..x terror lagsung.., Papa main bkn sbb minat jerk tp rajin gak joint tournament bowling. Sekarang Zaquan pun sgt suka  main bowling, bila kami keluar jerk..dia akan ajak Papa..jom main Bowling..

So lepas makan..kami pun terjah la Metro Point,Kajang. Main bowling kat sana..


Ada org tanya..camner ek main bowling bawa anak kecik..
hehehe..Sebenarnya kami gilir2 dukong anak, turn mama main, papa dukong, turn papa main, mama dukong..kadang2 Ziqry ok jerk dia nak tido dlm stroller, tp iyela bila stroller x bergerak..mulala badan dia yg bergerak..merengek2 minta dukong,  

Kadang2 dengan selambanya  Papa baling bola sambil dukong Ziqry..sila jgn tiru ek kalau rasa merbahaya, itu pun Papa x berani nak baling bola dekat2, see sikit nye jauh Papa nye jarak nak buat balingan..tp jauh2 pun boleh baling bola straight.. :p


Sib baik Zaquan sporting time kami main bowling..
lagipun dh bawa dia main games kat sebelah sblm kami mula main bowling

Sekian..cerita sambutan besday Papa ZaquanZiqy, jumpe lagi thn depan kalau umur panjang.

Exabytes - Your Excellent Hosting Partner!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

6 comments:

  1. wahhhh emy dh lama tk g main bowling la...mcm nk ajak hubby g main boling aja

    ReplyDelete
  2. bestnya mama.. ibuAqil pnah try sekali baling bola bowling pastuh blk udoh lenguh2 suh ayah urut.. hik!! Mama, Selamat Hari Raya AidilAdha dari EmIenAqil!! ;D

    ReplyDelete
  3. @amiey lee: ajak jgn x ajak..sekali dh main mesti nak main lg..

    @Salina@IbuAqil: hehee..xpela ibuaqil sesekali nak bermanja ngan en suami..sib baik gak la ayah aqil nak urutkan..hehehhe...
    salam aidiladha dr kami juga..

    @Prince Halilintar: hehehehe...dia dh terror leh la wat camtu.., kalau sweetmama wat camtu agaknya terbaling bola ke belakang..huhu..

    ReplyDelete
  4. dah lama kami tak main boling..
    agaknya dania mesti nak baling jugak nanti..
    huhu..

    ReplyDelete
  5. @Cute MuM: conform la dania msti nak baling sama..zaquan masa mula2 dulu pun suka cuba nak baling..tp skrg dh x sgt..dia cuma suka tunggu bola keluar..n main kat tempat bola bowling tu kuar jerk..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails