Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, November 8, 2011

Check-up Ziqry@ENT Clinic, Hospital Serdang

As Salam,

Hari ni (8/11/11) sweetmama cuti rehat, bukan sbb smbung cuti nak raya haji tp cuti untuk uruskan pemeriksaan ujian pendengaran Ziqry di ENT Clinic, Hospital Serdang.

sementara menunggu Papa Zaquan Ziqry jemput kami, sempat la sweetmama update n3 untuk hari ni, ni kira n3 fresh ler..huhu..

Ingatkan lama sbb tu sweetmama sanggup amik cuti..sekali kol 9.15 pagi dah selesai maybe org x ramai sbb masih lagi bercuti mood hari raya..sweetmama sampai klinik pun awal..no giliran pun org yg pertama..hehhee.. 

Pemeriksaan hari ni hanya ujian audio untuk pendengaran Ziqry dan keputusannya doktor bgtau ok..xde masalah..dan perlu dtg lagi 6 bulan untuk ujian pendengaran seterusnya..so Next Checkup @ ENT Clinic adalah 8/05/2012.

Adik yg sedang lena tido skrg - 8/11/11@10.15a.m

p/s: Sementara menunggu Papa ZaquanZiqry jemput, mama online dan bawa Zaquan main di kawan permainan dalam Peads Clinic, Ziqry pulak lena tido dlm stroller.



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!



4 comments:

  1. Syoknya adik tidur... mama pun sempat berblog ye:)

    ReplyDelete
  2. penat bermain la tu smpi lena tido...hehe

    ReplyDelete
  3. @Salina@IbuAqil:hehe..itula dh dapat susu n kena tolak..lena dia tido..

    @KakZakie: hehee..adik phm mama dia nya minat & sib baik jgk ler adik ni jenis senang nak tido kalau dibawa berjalan..at least dia nak tido dlm stroller berbanding abang dia dulu x mau langsung duk dlm stroller..dok skjp..dh nagis minta dukong..

    @Prince Halilintar: skrg ni dh tau trend adik..lepas bgn pagi, dia akan menyusu dan akan tido balik smpai kol 11 pg..
    abgnya yg main sakan..tp x letih2 pun..huhu..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails