Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, November 30, 2011

Berjinak2 Dengan Contest FB & Menang Contest FB

As Salam

Sweetmama baru jerk berjinak2 dgn Contest FB ni..
lagipun senang jerk just like n shared
Alhamdullillah ada gak tersangkut ..
tp x boleh nak lawan Cute MuM yg sememangnya sgt lucky ..^_^..

Sekarang ni mana ada sweetmama update status sgt kat FB tu..
Update Iklan/tag2 Contest jerk la kejenye..huhu
tambah pulak tgh addict dgn game contest
main games jerkla kalau ada masa terluang..
selalu kena perli ngan en suami bab games contest ni sbb bila tgk leaderboard games tu..giless jauh sweetmama tercicir..
tp itula mcm sweetmama pernah cakap, sbb sekali dh terjebak..kena la teruskan..

Sweetmama baru dua kali jerk pun menang contest di FB ni..hehehe..

1st..Sweetmama menang Contest like Funtora


ini hadiahnya ..Voucher Starbucks RM10..
baru terima minggu lepas..24 Nov 2011
lambat lagi tamat tempoh voucher ni..sampai 2013
ingat nak guna time jalan2 cuti awal muharam aritu
tp terlupa bawak pulak...huhu

Keduanya, Sweetmama salah seorang pemenang bertuah sbb like page Lisa Malaysia


Hadiahnya best..perfume Paco Rabbane bernilai RM200++
tapi sweetmama x collect lagi, 
Hari Sabtu lepas sweetmama dh pegi, ingatkan opis dia buka rupanya waktu operasinya time opis hours jerk,
lgpun silap sweetmama gak..last minute email, hari jumaat petang email tanya waktu boleh collect hadiah, hari selasa baru dapat balasan..yg team lisa x bekerja pada hari Sabtu dan Ahad.

Sib baik en suami sudi nak tolong, Tenkiu Papa. Dia minta tolong kat kawan opis dia yg g KL, tolong amikkan sbb boleh hantar wakil amikkan, tp td en suami call hari ni xdpt nak amik maybe esok, esok pun esokla jnji x burn jerk hadiahnya. Lagipun hadiah Perfume tu sweetmama mmg niat nak bg kat en. suami, kebetulan en suami mmg pakai perfume Paco Rabbane jugak..n Paco Rabbane dia pun dh abis..rezeki dia la...hehehe



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

8 comments:

  1. oklah tue..
    ada juga hasilkan..
    tahniah yer..

    ReplyDelete
  2. sue pon sama..tetiba minat join contest kat FB..penah menang sekali..:) daripada tak watpe tuh kan best gak join..

    ReplyDelete
  3. congrats!
    best2 gak adiah yg kak eija dpt ;)

    ReplyDelete
  4. Kakak FB pun dah jarang buka macam mana dan join contest. Tahniah dah berjaya:)

    ReplyDelete
  5. hehe..tahniah...me xpenah mnng lagi contest fb...:p

    ReplyDelete
  6. @Cute MuM: terima kasih, alhamdullillah..dapat gak merasa hasilnya w/pun sikit, tp x leh lawan cute mum yg mmg selalu bertuah..

    @sue zainon: btol tu, bila dh menang sekali, lg la wat teruja nak joint lg kan..

    @nad@MamaZakwan: thanks nad, nad pun sama gak skrg ni selalu bertuah.

    @KakZakie: hehehe..terima kasih kak..

    @eT: thanks, xpe nanti joint ler, kalau ada rezeki x kemana..

    @amiey lee: thanks amiey, amiey pun jom la joint contest fb..^_~..

    @noor: thanks noor :)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails