Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, November 29, 2011

Senarai Peserta Giveaway Like Pic Ziqry

As Salam,

Contest untuk meraih undi dah pun berakhir..susah betul nak meraih undian ni kan, walaupun x ramai yg joint tp sweetmama tetap berpuas hati..jnji usaha tu ada..
Terima kasih kepada semua yang sudi joint Giveaway Like Pic Ziqry
lebih2 lagi kepada mereka yg like guna byk akaun fb..^_^..

Sila check nama kawan2 kat sini..
takut ada yg sweetmama terlepas pandang
insyaalllah hari Khamis (1 Dec 2011) sweetmama cabut undi dan umumkan pemenang nye sekali.

Senarai nama peserta berdasarkan Id FB dan tinggalkan komen di n3  Giveaway Like Pic Ziqry

1. Fadzilah Kamarudin
2. Fai Ercheart
3. Lela Lelord
4. Mas Ibrahim
5. Siti Nur Syuhada Salleh
6. Joel Leslie
7. Nik Nasya Nabiella
8. Ana Lyana
9. Along Nida
10. cherosliza chemat
11. Nisa Basid
12. Muhammad Baihaqi Osman Jailani
13. Ikhwan basid
14. Fasihah Abd Basid
15. Jie Najibah
16. Kak Yang
17. mohd izad
18. zaikulim
19. ainie yusof
20. Golden Rose
21. Norzie hany
22. Mizz Ayung
23. are liya
24. tinggi melangit
25. mohd haniff omar
26. zues outlet
27. Juanna
28. Pendita Ako
29. Pn. Mimi
30. Azura Aziz
31. fieda salleh
32. norshida hazis
33. Asyraf Rafli
34. noor fatin
35. fatin vavavoom
36. Darling Ninie
37. Qysara Qayryna
38. qard awie
39. sofiah baharom
40. azwa muslimah
41. ina sepi
42. Nurul Dania
43. Nor Myra



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

5 comments:

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails