Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, November 4, 2011

Abg Dapat, Adik Pun Mesti Dapat

As Salam,

Masa kami terjah Metro Point, Kajang untuk main bowling...tgk ada pulak kedai lukis2 karikator ni..terus ckp ngan Papa ZaquanZiqry ..nak wat kan untuk adik la gmbr karikator ni, iyela untuk abgnya Zaquan dulu kita ada buatkan untuk kenangan dia..mane boleh abg ada, adik xde kan..

ini la pic karikator adik/Ziqry

amacam chumell x.

ini pic karikator abgnya Zaquan masa berusia 4 bulan

ini pulak pic karikator Mama n Papa..hehehe




Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

4 comments:

  1. kenapa muka ziqry tembam sangat.. huhu..
    apa2 pon tetap comel..

    ReplyDelete
  2. @Cute MuM: hehe..itula dia lukis nmpk tembam sgt ..smpai jatuh pipi dia.., btol tu yg penting chumell..hehehe..:))

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails