Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, April 11, 2014

Selfie menggayakan pin hijab

As salam,

Semalam dh up n3 koleksi pin hijab/shawls Mama kan, so hari ni saje la up pic selfie Mama menggayakan pin hijab/shawls ni.


Pic fresh today..pinky Mama hari ni..


Semalam punye pic..ber 'owl' ..hehe


Ada yg kata siapa yg suka selfie ni sbnrnya mental, ye ke?. Lantak la masing2 ada pendapat sendiri kan..Mama xde la gila selfie sgt, dh xde siapa nak amikkan gmbar, selfie la guna timer..huhu..

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. mental tak maulah ... dah comel² macam ni hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..itulah minta dijauhkan penyakit mental ni kan,
      yg mental tu sbb x puashati dgn hasil selfie diaorang.

      Delete
  2. Cantik laa....kt sini ssh nk cr...online byk la kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ye ke, dekat sini dah byk yg menjual, especially kalau ada booth² jualan, mesti ada booth yg menjual pin.
      haah skrg ni byk yg jual online..
      kalau beli online mahal sikit la + kos pos lagi kan

      Delete
  3. comey2 .. kite tak pandai nk pakai shawl sbb rasa tercekik .. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..Tq :)
      ala kalau eima pakai mesti lg comey..

      rasa tercekik sbb byk lilit ke? dia ada teknik nak pakai shawls ni sbnrnya, xdelah tercekik k.eija skrg ni suka pakai shawls sbb dh x perlu nak pin dkt bawah dagu tu, cucuk jarum/pin kiri dan kanan pastu tarik/pusing ke belakang terus, rasa pakai shawls skrg lagi senang.

      Delete
  4. kak eija x pin kat bwh dagu? cemana? wat tuto jap hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah x perlu pin bawah dagu pun, pin kiri kanan je, shalws yg kita nak pakai tu mesti sebelah pendek sebelah panjang, pastu pin di kiri dan kanan, tarik yg panjang tu dari belakang ke tepi sebelah yg pendek, pin kan.. nak explain pun susah hehe, ok insyaallah nnti k.eija wat tutor, tp sbnrnya byk je tutor pakai shawls dekat you tube nad :)

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails