Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, April 10, 2014

Suka Kumpul Pin Hijab/Shawls Dan Tetiba Jd Peminat Owl

As Salam,

Now, Mama jd pantang nampak pulak jarum/pin hijab/shawls, mesti terbeli..hehe. Bermula dari ajakan kawan utk sama² beli online di Instagram(IG), lepas tu bila menyinggah kedai yg ada jual pin hijab ni tgn ni laju je nak usik dan belek, dh la pelbagai design cute²/comel², ckp je nak design ape, semua ada sampaikan design misai Wak Doyok pun ada..huhu. Dan tetiba je Mama minat/jatuh cinta dengan owl..cam bebudak je kan ..^_~..setakat ni ada 3 koleksi pin hijab design owl.

Memula beli di IG 1 pin RM7, 1st pin hijab yang Mama beli adalah channel dan owl, lepas  tu kebetulan ada jualan dkt area opis Mama ni jual 1 pin RM3, kalau beli 2 pin dapat RM5, ermm..apalagi tambah lagi la koleksi owl dan skrg ni org dok buat pin hijab Aeroplane sempena mengenang MH370, Mama pun beli 1 buat koleksi :)

Koleksi Pin Hijab/Shawls Mama


Koleksi pin hijab batu swarovski.


Hehe, org lain dah ada byk kot koleksi, Mama baru ada 11 pun nak kecoh kan :p, sekadar koleksi suka² :)

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

7 comments:

  1. dlu2 ada simpan skit , tp lps pandai jait bunge2 comei .. xpakai pin dah ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung la ko pandai jahit zura, puashati buat sendiri ..

      Delete
  2. tayang sikit yg kat kepala die ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, sat g k.eija tayang yg letak kat kepala ek..

      Delete
  3. comel plak nengoknye hehe...
    saya pakai jarum peniti biasa je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mmg comel² pun nad mcm² design ada..
      jarum peniti biasa pun k.eija still pakai...

      Delete
  4. Hi, terjumpa blog ni.. saja nak jemput ke blog saya elly-daily.blogspot.com... saya ada jual hijab pins yang menarik! jom!

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails