Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, April 16, 2014

WW | Nak Jgk Try Trend Baru Bawal Gaya Yunabella

As Salam,

Mama bkn lah Bawal Lovers tp nak jgk try Berbawal Yunabella w/pun x cukup syarat, guna pin kecik je, tp tetap nampak comey je kan :p. Fenomena Tudung Bawal Mawar Fizo Omar kan skrg ni hasil dr penangan blogger Yunabella yg mulakan. Memang ramai kwn² yg dh turut sama menggayakannya, termasukla Mama..hehe, lepas ni nak g cari la brooch yang besar sikit..



p/s: jatuh cinta dgn bawal semula bila terpikat dgn Bawal Aidijuma..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

20 comments:

  1. wah...cantik la...saya pun dah mula terpikat dgn aidijuma...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tq :), lgpun aidijuma mampu milik..

      Delete
  2. TERJEBAK JUGAK DGN GAYA MACAM NI HIHIHIHI COMEL .. SY PUN TERJEBAK DGN JUMA GARA² ADA TOKEY KAT OPIS NI JUAL JUMA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah ramai yg terjebak, x mampu pakai fareeda pakai la bawalparidah..hehe

      owh senang la mcm tu nak beli, k.eija selalu beli online thru direct website Aidijuma, beli time AJ wat sales..hehe. terpikat dgn AJ sbb design dia cantik2 dan mampu milik.

      Delete
  3. fenomena yunabella namanya hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..itulah fenomena yunabella telah melanda..

      Delete
  4. yup.. mmg trend skrg kan.. nampak style dan cantik.. kiter pun sama.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah dah jd trend..kemas dan selesa.

      Delete
  5. semua org cuba tp ai is malu .. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kenapa plk nak malu..dh jadi trend ok la mencuba ikut trend..

      Delete
  6. tudung Yunabella nama dia ek...byk nampak org post pasal tudung ni, tapi tk tau mane satu yg original..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..tudung Yunabella nama dia..
      yg originalnya daripada blogger yunabella sendiri..sbb tu sy letak link dia.

      Delete
  7. comel kak.
    sesi terjah dr blog kak cha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)
      terima kasih jgk terjah blog akak..

      Delete
  8. tetap suke tdung bawl psl serasi ngn muke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau serasi mestilah sampai bila² pun bawal lovers kan,
      mmg sesuai pun bawal dgn ko zura,
      aku lg suka shawls sbnrnya..

      Delete
  9. Salam selamat berkenalan...cantik fesyen tu..nice pose .
    Mari jenguk blog saya..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan, TQ :)

      sy sudah pun terjah dan cuci mata melihat t-shirt muslimah di blog awk, cantik :)

      Delete
  10. Lawa akak berbawal..dah xde ke kak simpanan aidijuma ni?letgo la kak sy kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ..:))

      Ada tp aidijuma owl ni mmg akak syg nak letgo sbb akak mmg peminat owl..heheh...sorry ye dik.

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails