Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, November 30, 2011

Menang Kuiz/Teka-Teki di Blog MamaZakwan & Amiey Lee

As Salam,

Sekarang ni tenggelam timbul tenggelam timbul sweetmama update blog kan..bz ler..baru jerk selesai last audit..so hopefully after this dapatla sweetmama update blog secara konsisten sbb bulan December ni bulan rehat..xde kuar audit..

memandangkan tgh ada masa ni..sweetmama nak update 2 kemenangan sweetmama jawab kuiz/teka-teki di blog. Alhamdullillah masih ada rezeki nak menang walaupun mood nak joint conway di blog ala2 suam2 kuku.kedua2nya sweetmama menang untuk bulan November.






Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

5 comments:

  1. tahniah..
    dalam sibuk2 pon sempat juga join teka teki..
    ada hasilnya juga..
    :)

    ReplyDelete
  2. tahniah eija.. dapat hadiah yeay

    ReplyDelete
  3. congrats!
    adiah dh dpt tak?
    saya dah pos ari jumaat lepas

    ReplyDelete
  4. @Cute MuM: thanks
    hehehe..itula maybe sbb kebetulan blog nad n amiey mmg antara blog yg mmg sweetmama rajin baca..kebetulan ada kuiz terus la jawab..alhamdullillah menang pulak..:))

    @salina@ibuAqil: Alhamdullillah..terima kasih IbuAqil:))

    @e_da: hehehe..yeay..itula dpt hadiiah free mmg srnok..thanks ida..:)

    @nad@mamazakwan: thanks nad.
    dah pos ye..xdapat pun lagi, maybe posmen dh antar, eija yg xde kat umah,xpe selalunya msti minggu ni kalau xde kat umah juga posmen akan hntar surat cinta suruh collect kat pos laju.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails