Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, August 4, 2014

Salam Syawal 1435H/Aidilfitri 2014

Assalammualaikum,

Masih lagi di bulan Syawal, dikesempatan ini saya ingin mengucapkan Salam Syawal 1435H/Salam Aidilfitri 2014 buat kawan² blogger yang saya kasihi semua..Maaf Zahir Dan Batin. 

Hari ni Mama dah mula bekerja setelah 10 hari bercuti raya, so mood raya tu masih ada dan mood nak menghapdet blog pun sgt Malasss..bersawang giless blog my memories ni kan... mood M sgt byk woo...huhu.., story raya nanti la mama update, lgpun storynya sama je spt tahun² yg lepas jgk..tahun ni giliran beraya di kg sebelah en. suami..

Family Potrait pd 1 Syawal 1435H @Kg. Bahagia, Bangi.


Hehe..sempat lagi..selfie hari pertama bekerja setelah 10 hari bercuti/pic 8 syawal
makin boolat pipiku..menjadi² selera makan lebih² lagi time raya ni kan..


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

11 comments:

  1. selamat hari raya mama.. sy pun sama membulatttt bakaikan juara adehhh x blh nak buat apalah selera membuak² dtg kembali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq yana, slmt hari raya buat yana sekeluarga jgk ye..

      itulah kan nak mulakan diet tu yg payah..hehe, lg2 bulan raya ni bulan mewah dgn makanan..semua makanan pun sedap² dan menyelerakan..

      Delete
  2. selamat hari rayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

    wahhh ngerlipppp shawl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq zura, Selamat hari raya buat kau sekeluarga jgk

      hehe...sekali sekala mengerlipp..
      skrg ni dah jatuh cinta la dengan sequinnn...

      Delete
  3. kampung dekat2 tak kisah la beraya belah mana pun kan .... ... cantik la shawl yg bwh tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tu kg. dekat² mmg xde masalah nak beraya belah mana pun, tp w/pun kg dekat kami masih mengamalkan sistem giliran n alhamdullillah setakat ni mmg xde masalah sistem giliran yg kami amalkan.

      tq..ekceli shawl atas dgn bawah tu sama je cara pakai je lain..hehe, tgh pesen sequinn skrg ni..

      Delete
  4. salam aidilfitri kakEija.
    mohon maaf zahir dan batin.
    suka tgk gmbr fmly tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita, maaf zahir dan batin daripada k.eija buat cha sekeluarga..

      TQ, susah tau nak suruh diaorang bergambar bersama sbnrnya, itu yg sampai berpose dgn daun pokok rambutan.., time nak bergamabr time tu la nak main daun..sabau je la, jnji ada gambar..hehe

      Delete
  5. salam aidilfitri eija
    maaf zahir n batin dari lya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq lya,
      salam aidilfitri dan maaf zahir dan batin jg buat lya sekeluarga drpd kami :)

      Delete
  6. walau kt mane2 kg .. raya tetap akan jd meriah bile ramai2 berkumpul kan ..
    huhuhuhu part tok tu sebak plak dri ku .. ku xde tok lelaki dah ..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails