Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, October 28, 2011

16 Oktober 2011 | Sambut Besday Papa Zaquan Ziqry @ Pizza Hut

As Salam

16 Oktober 2011 sempena dgn b'day Mr Hubby..kebetulan hari minggu..jadi sweetmama mmg dh planning nak ajak papa keluar n nak belanja dia makan. memandangkan detik 12 tgh mlm 16 Oktober 2011 sweetmama dah beli kek..jd xperlu la lagi beli kek..cuma nya lupa pulak nak bawa lebih kek malam tu time kami celebrate makan2 ni..

Tak tau nak celebrate kat ne..mama tanya b'day papa..dia pun x tau nak wat pilihan makan kat ne..kebetulan cuaca pun x ok..hujan jerk..itu yg akhirnya kami g kajang jerk..Ingat nak belanja papa makan kat Secret Recipe tp Zaquan pulak nangis2 nak makan KFC..itu yg akhirnya Papa wat pilihan makan kat Pizza Hut bersebelahan Metro Point Kajang. Lagipun KFC sebelah Pizza Hut jerk. Nak bagi Zaquan diam pnye pasal...kalau x turutkan selagi tu dia akan menyalak ayam KFC dia tu..

Ini Menu utama kami
Ultimate Cheesy 7 Pizza
mmg very the cheezy..

Mcm biasa Zaquannya Kid Meals

Walaupun sblmnya tu Zaquan sibuk nak KFC
So, Papa belikan jugak KFC untuk Zaquan
Sudahnya seketul jerk pun ayam KFC yg Zaquan makan
lebihnya jd menu dinner Mama n Papa ...hehehe

Happy B'day Papa
Aummm..ape yg  ternganga besar mulut Zaquan tu..
^
^
^
^
^
^


Ohhh..Zaquan dh x sabar nak makan spaggethi rupanya..
Zaquan Anak Manja Papa
mmg selalunya kalau bab makan
Zaquan lebih suka Papa dia yg suapkan makanan



Zaquan yg comey..menikmati garlic bread ngan mashroom soup

Posing Abang Dan Adik

Posing Mama dan Adik

Ummmmahhhhh...Sayang Adik

Kami Bertiga
mmg x dapat nak bergambar berempat
segan la pulak nak suruh org lain amikkan gmbar kami berempat

Hasil tangkapan Zaquan
Dah selesai makan dah time ni..
xkan celebrate dgn makan jerk kan..
kami meneruskan aktiviti kami dgn ........ next n3..ehehe




Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

18 comments:

  1. pandai zaquan amik gambar,,
    adik mcm jeles jer abang pegang dslr.. huhu..

    ReplyDelete
  2. next entry adalah acara carik hadiah kan? hehehe

    bday papa HM next monday. mama HM ni blur lagi ape nk buat ut celebrate

    ReplyDelete
  3. hapy birthday tuk husband akak..sedap je tgk pizza tu,,.

    ReplyDelete
  4. hihi dh bw ke pizza hut nk kfc plak ye ...sama mcm ank akk

    slmt mnymbut hr lahir buat papa zakuan, moga happy smua nye ;D

    ReplyDelete
  5. @Cute MuM: huhu..adik dh rimas dh time ni..asik duduk jerk..nak jalan pulak..
    biasala zaquan tu sume org buat dia nak buat..dia mmg cukup suka amik gmbr..tp bila kita nak amik gmbr dia cukup susah..kena ikut mood dia..

    @lydzar: huhu..xde la..thn ni eija xde bg hadiah pun dkt mr. hubby..belanja mkn n jln2 jerk..
    thn lepas eija hadiahkan cincin silver batu hitam yg dia dok pakai tu..
    ohh iye ke next monday..3 hari jerk lagi..yg penting kita igt n wish b'day kat dia pun dh cukup berharga n if nak celebrate..celebrate makan2 anak beranak pun dh ok..yg penting tgk budget..kalau ada budget lebih bolehla belikan hadiah yg best n g holiday ke kan..

    @Prince Halilintar: thanks prince..mmg sedap cuma cheezy sgt..cepat muak kalau mkn byk..

    @So Shy Lady: hehehe..itula..bdk2 skrg ni kan..mmg dh pandai meminta2..
    anyaway thanks akak.. :D

    ReplyDelete
  6. Amboi!! Pizza.. Nyum! Nyum! Pandai Zaquan snap pic ye.. ;)

    ReplyDelete
  7. @Dalila Hamid: eija pulak rasa mcm selalu la pulak mkn pizza hut..bulan lepas dh makan Chunky Loaded Pizza, Bulan ni Ultimate 7 Cheesy Pizza..Bulan depan.....???hehehehehe

    @Salina@IbuAqil: itula mmg nyum3..
    dia tu suka mencuba..n mmg minat bab2 amik gmbr ni..

    ReplyDelete
  8. Bila dah ada anak kita nak celebrate/makan macam mana pun kena ikut selera anak kan. Kakak pun sama juga...

    ReplyDelete
  9. @Kakzakie: btol tu kak..setuju sgt..papehal pun msti dahulukan anak..yg penting anak2 happy..kita pun happy..:D

    ReplyDelete
  10. memeang cheesy giler kan? makn dua dh muak :p

    ReplyDelete
  11. @amiey lee: haah..sedap tp cepat muak..eija pun makan 2 keping jerk..selebihnya b'day papa yg abiskan..hehehe..

    ReplyDelete
  12. yang tu pizza baru kan? sedapnya... banyak cheese...

    ReplyDelete
  13. huiyoo pandai la zaquan snap gmbr. nmpk jelas kebahagiaan keluargamu ini eija. beday papa zaquan sama dgn beday bonda wiya http://mentariindah.blogspot.com. kita sampai terlupa nak wish kat dorang, sibuk b'pantang gittu.
    HAPPY BELATED BEDAY for ur hubby.

    ReplyDelete
  14. celebrate at pizza ye ...best best....eppy besday yeh...tp mana2 pun KFC mmg tak leh dipisahkan ngan kanak2 kan...diorg penggemar ayam kihkihkihkih

    ReplyDelete
  15. @anisalya: yup..yg baru..sedap ..mmg chessy..kalau mkn byk agak muak jgk ler..

    @Cha: Thanks Cha, kebahagian ni susah untuk diukur.., tp eija mmg selalu doa agar dapat hidup bahagia bersama insan2 yg tersyg.
    hehehe..iyela org berpantang kan..sibuk ngan baby lg..pepahal pun slmat berpantang ye cha..eija x sempat pun nak melawat cha n baby aie..insyaallah cha dh balik kl nnti dh abis pantang 60 hari eija mlwt.

    @sWeeT uMi: thanks, heheh..btol tu..sbb tu zaquan mmg x bole dipisahkan ngan chicken..

    ReplyDelete
  16. sodapnya..lma xmkn piza..huhu..terliur suda ^-^

    ReplyDelete
  17. @nanakime: terliur kena la g makan.., cubala cheezy ni kalau x silap ada contest pizza ultimate cheezy 7 pizza ni..tp masa kami makan ni blom start lg contestnya..rugi jerk sbb kena masukkan tarikh dan masa makan..contest bermula 20 Nov.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails