Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, October 25, 2011

Serbuan Pejabat HotFm Bersama Nesvita | Sesi Berphotogedik

As Salam,
Akceli sesampai jerk kru HotFm pagi tu..mula2 sumenya malu2 kucing nak bergmbar..tp bila sorang dh mulakan..baru la yg lain pun berebut2 nak bergmbar..(termasuk sweetmama la..:P). Lebih2 lagi Chad n Ikhwan mmg sgt friendly melayan kami semua. So acara pagi tu pun mula lwt sikit sbbnya semua org dok sibuk nak bergmbar2 dulu..sweetmama pun x melepaskan peluang amik gmbar bersama chad n ikhwan.

wif Chad HotFm
 Wif  Ikhwan HotFm
 yg ujung tu x sudah2 dgn peace.. :p
 nak jugak menyelit pic reramai wif ikhwan n chad sblm acara bermula
 ni dh nak abis event
pihak Nesvita ada bg 1 kotak mug Nesvita..
1 kotak jerk ye..sape cepat dia dapat..hehehe
so..ni masing2 sibuk dptkan tandatgn Ikhwan & Chad

 Hehehehe..Sweetmama dpt gak Mug n Tandatgn Ikhwan & Chad.

Yeah..selesai sudah ..majlis berjalan dgn lancar..
Memang Terbaek..., Enjoy n Hangat..

Tapi story sweetmama ttg serbuan pejabat HotFm bersama Nesvita ni blm abis lg tau..story ttg games activities n pemenang lucky draw akan menyusul..



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

4 comments:

  1. bestnya..
    kalo kat ofis nie kompom diorang tak nak datang.. heheh..

    ReplyDelete
  2. @Cute MuM: hehehe..mana tau kalau ada rezeki cute mum menang..n hotfm nak terjah msti untung..x pyh nak berebut2 lucky draw

    ReplyDelete
  3. dapat mug nesvita ek? bestnya...

    ReplyDelete
  4. @anisalya: yup..tp mug ni pihak nesvita bg 1 kotak jerk..sape cepat dia dapat..sib baik eija dapat..ehhehee..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails