Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, October 16, 2011

16 Oktober 2011| Happy 31st Besday To Papa ZaquanZiqry

As Salam,

Hari ni tepat jam 5.55 petang merupakan hari ulangtahun kelahiran en suami tersyg (Muhammad Khairi Mazlan) a.k.a Papa Zaquan Ziqry yg ke 31 tahun.

To Papa Zaquan Ziqry :-
Mama ucapkan Happy 31st Besday ..dah masuk 3.1 series ni diharapkan peningkatan usia seiring dengan kematangan diri..Mama doakan semoga papa dipanjangkan usia, diberikan kesihatan yg baik dan dilimpahi rezeki dan sentiasa bersama kami dalam suka dan duka.

ini story menanti detik 12 tgh malam semalam

Akceli sweetmama nak wat surprise kat papa tp x menjadi..huhu,
mlm sabtu tu (7.40 mlm) papa g tgk bola (MU) kat luar (selalunya lepak Impian Maju), jd sweetmama pesan suruh papa g tgk bola naik motor jerk, sbbnya sweetmama nak guna keta..(nak beli kek besday sbnrnya)..alih2 sampai umah dalam kol 9.45 mlm papa dah balik. Selalunya papa kalau dh lepak tgk bola kat luar mesti smpai 2-3 pagi. Rasanya papa balik awal msti sbb dia pun tau tgh mlm tu besday dia...hehhee,Adeiii..x menjadi la surprise..baru igt kol 12 tgh malam nak terjah papa kat Impian Maju bw kek besday yg mama beli. dah la tu Zaquan bocor rahsia bgtau kat papa yg kami g kuar beli kek untuk papa. Ermm..xpe la..thn ni detik 12 mlm besday papa, kami celebrate kat umah jerk..tp disebabkan mmg nak potong kek tepat jam 12 tgh malam, adik Ziqry dh tido..so sesi potong kek kami bertiga..itupn xde la bergmbr sakan sgt..sbb x cukup korum..hehheehe

Besday Kek
Oreo Cheese Kek
 Happy 31st Besday Papa Zaquan Ziqry,
Love:- mama, abg & adik

see..zaquan kat belakang tu yg x sabar nak tiup lilin n potong kek


yeaa..selamat sudah kek dipotong dan dimakan

ermm..Zaquan sempat lg mengepaw mama beli belon..
sementara menanti detik 12 tgh malam nak potong kek besday papa
sambil lepak2 tgk tv
ini la hasilnya belon yg dibeli
papa wat bentuk love n pedang
 Zaquan in Love
 Zaquan ngan pedangnya
 Ziqry in Love

we'all love papa
tengahari ni igt nak ajak papa kuar jalan2 sempena besday papa n nak  belanja papa makan..kat maner ek..

*n3 auto publish*



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

11 comments:

  1. Happy birthday papaZaquanZiqry! :)

    ReplyDelete
  2. hepy besday to papa zaquan ziqry ;)
    bila dh start aktif balik berblogging ni, ramai rupanya blogger yg sambut besday dlm masa terdekat ni...hihi...

    sweetmama, akak memang tersangatlah sweet smpai snggup tnggu 12.00am untk smbut besdy husband..hihi...

    semalam (15.10) besday fai... :)

    ReplyDelete
  3. happy besdy to Mr K... semoga pjg umur & ramai anak hihihih..

    amboi dap nye kek itu kan ..

    ReplyDelete
  4. kak ct memang seorang isteri yang penyayang n tabah hope u bahagia bersama selamnya walaupun ada banyak dugaan...

    ReplyDelete
  5. alolololoooo sweeetttt..

    hepy bufday gak tu hubby eija

    hee japp baru perasan jambang dh takdokk... lain tgk gmbr atas raya tu..

    sedappp nye kek..hnta sini sikit buleh??

    ReplyDelete
  6. happy belated besday to hubby eija..besday asben sy hari ini..salam perkenalan..saya baru 1st time menjejakkan diri di sini. tahu blog eija drpd cute mum..selalu baca blog dia..

    ReplyDelete
  7. eP besday papaZaquanZiqry...cam best jek kek tu kan...nyum3

    ReplyDelete
  8. @Adeeya: Thanks adeeya..:))

    @Ms Fai Ayie: hehehe..thanks fai..utk en suami sanggup jerk..,
    happy belated besday to u fai..:))

    @Fazilzura: hahahaah..amboi..ramai anak..x larat la nak ramai anak.., itu semua bergntung kpd rezeki yg Allah nak bg kat kita sume..anyway thanks zura..

    kek tu mmg sedap tp aku jerk yg suka makan cheese..mr k n zaquan x berapa suka cheese kek..kek kegemaran diorg dh abiss daa time aku nk beli mlm tu..huhu

    @Mama Tun Nur Safiya: AMIN...Thanks Shima..:))

    @amiey lee: thanks amiey..hehee..yup mmg dh cukur..akceli dh cukur masa open house rumah family dia, masalahnya cepat sgt la jmbang nya naik..kena cukur seminggu sekali.., itu yg en suami malas tu..tu yg kekadang dia bior kan jerk jambang dia tu..huhu

    ada lg kek tu..nak jom la dtg umah eija..hehehe..

    @lfidah @dim: thanks alfidah n thanks juga sudi singgah baca n follow blog eija..
    happy b'day to your hubby jgk ye...:)

    @eT : Tenkiu eT..mmg best..nyummy2 dgn tekak eija..hehehe..

    ReplyDelete
  9. happy belated birthday, papanya.

    bg la hadiah supplemen kesihatan untuk hubby :D

    Cubalah Shaklee untuk Kesihatan & Kesejahteraan

    ReplyDelete
  10. Happy belated besday buat papanya...

    Kebetulan sama pula tarikhnya dengan anak Kak Nida..hehe

    ReplyDelete
  11. @Ida Shaklee: thanks Ida..:)
    hehehe..thn ni eija belanja mr hubby makan jerk..

    @Nida: thanks k.Nida.. :)
    happy belated b'day to anak k.Nida juga ye..:))

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails