Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, October 25, 2011

Serbuan Pejabat HotFm Bersama Nesvita | Penyampaian Hadiah Utama

As Salam

ini event semalam (24 Oktober 2011) kat opis kami..Serbuan Pejabat HotFm Bersama NESVITA 3 Dalam 1. Semuanya bermula apabila salah seorang drpd rakan opis berjaya memenangi peraduan NESVITA ( Serbuan Pejabat Bersama NESVITA 3 Dalam 1 ). Peraduan masih lagi berlangsung ..cepat2 sesape yg berminat nak opis dia kena serbu gak oleh HotFm..boleh la daftar skrg..http://hotfm.com.my/ads/nesvita/ . Hanya daftar dan lengkapkan slogan ' Saya dan Rakan Sepejabat Berminat untuk Menyertai Aktiviti NESVITA - Serbuan Pejabat Bersama NESVITA 3 Dalam 1 Kerana..........'

Untuk makluman pejabat kami merupakan pejabat pertama yang diserbu oleh HotFm dan pihak NESVITA. Mmg Hangat n Enjoy sangat semalam. Minum pagi pun disediakan oleh pihak penganjur.

ini la opismate (Sofiana)  yg menang peraduan NESVITA
thanks n TAHNIAH ana..kami sama2 dapat enjoy n tumpang glamerr...hehehehehe


Ni dia penyampai HotFm yg serbu opis kami
Chad dan Ikhwan
Mmg Friendly sgt diorg ni..^_^..

Wakil drpd Pihak NESVITA

ini sesi penyampaian hadiah utama

Wang Tunai RM500 dan barangan Nestle bernilai RM200
Manakala pejabat menerima barangan NESVITA 3 Dalam 1 bernilai RM2,000

see..bertuah sungguh n syok tu dapat cash RM500

Opis bkn jerk dpt barangan NESVITA 3 Dalam 1 tapi dpt frame NESVITA On The Spot Raid Office Edition siap ada nama opis kami beserta dgn gmbr penyampai2 radio hotfm
muka happy pemenang

Pemenang bg sikit ucapan..
rupanya pagi, tgh, ptg siang malam dgr HotFm..
pendengar setia HotFm..so mmg layak la menang..

ni pulak ucapan dr TP kami
Our TP mmg sporting abis..so semua pun enjoy pada hari tu..
pesanan TP kami kpd HotFm...kami semua ni mmg sporting n jgn segan2 untuk dtg ke opis kami lagi...hehhehehee..

Yang ini pulak..mmg suka enterprame...hehehe
Me nak bergmbar jugak dgn pemenang yg bw tuah kepada opis kami..nak tumpang aura dia..mana tau lepas ni sweetmama pulak bertuah...AMIN.

Event berlangsung lebih dr sejam..ini br sweetmama citer pasal penyampaian hadiah kpd pemenang utama kan w/pun sbnrnya penyampaian hadiah ni acara yg akhir..tp disbbkan my friend ni yg menang yg membawa nama opis kami..haruslah bg penghargaan kat dia..nnti smbung citer aktiviti lain..akceli ada aktiviti indoor games n jawab soalan mudah dan menang cash serta lucky draw..wow..mmg besh..

p/s: pc opis lembap giless la nak upload photo.., nak guna lappy kat umah pun kena berebut ngan papa n zaquan..huhu..sbb tu byk sgt n3 tertunggak.., minggu ni jerk minggu free..minggu depan dah start balik keje luar..



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

7 comments:

  1. waaaa............bestnye!!!
    mahsyuk btul kawan kak eija tu
    pendengar seita katakan, hehe..

    ReplyDelete
  2. WAHH SERONOKKKK SGTTT...masyukkkkkk rezeki aidiladha

    ReplyDelete
  3. Wah... seronoknya kena serbu bukan sebarang serbu. Serbu membawa kegembiraan seisi pejabat. Syok..:)

    ReplyDelete
  4. wahhh, jelesss3... hihi... best la mama,tumpang glemer.hehe...congrats untk kwn mama tu jgk ;)

    ReplyDelete
  5. @Salina@IbuAqil: hehhe..mmg best..

    @Nad@Mama Zakwan: hehe..itula x sia2 jd pendengar setia..

    @amiey lee: mmg srnokk..kami ni tumpang Srnokkk

    @KakZakie: btol tu kak..bkn sbrg yg serbu opis kami..HotFm..itu yg sy ckp..kami tumpang enjoy n glamer..hehehe..

    ReplyDelete
  6. @Ms Fai: thanks Ms fai..jgn jeless2..sweetmama pun menumpang jerk..hehe..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails