Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Saturday, October 15, 2011

1 Day Jalan2 Langkawi Wif Geng Opis | Jom Ikan Bakar

As Salam,

sambungan story ..kemanakah destinasi pertama kami sesampai jerk kami di Langkawi..

Jawapannya mestilah isi perut dulu..

kena la isi perut kasi kenyang dulu..baru senang hati nak soping..ye tak..?

kami isi perut disini
^
^
^
^
^
Restoran Jom Ikan Bakar
dekat sgt ngan Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi


 muka2 yg dh kekenyangan


x sempat nak amik gmbar2 makanan
masing2 perut tgh lapar kan
tp ni antara gmbr makanan yg sempat diambil
gmbr sotong bakar pun terlupa nak snap


kalau dh singgah sini wajib la rasa ikan bakar dia..
menu sweetmama
hasil tangkapan hairani...bkn main lg dia fokus mulut ikan bakar tu..



Selesai sudah menjamu selera di Jom Ikan Bakar...kami terus ke Agenda utama kami... pe lagi Soping la..
to be con. next n3

p/s: trip sehari kami ni mmg tujuan utamanya adalah soping jadi mmg xde agenda melawat-lawat tempat2 menarik kat langkawi especially naik cable car, sweetmama x ralat sgt sbb dh pernah naik time honeymoon 4 thn lepas

pic selingan:-
 @Cable Car - honeymoon@Langkawi (9 - 12 Julai 2007)




Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

4 comments:

  1. heeeee bestnye..nak cakap satu aja..dulu kta pun makn kat situ gakkkk

    ReplyDelete
  2. Mama, gayat x nek cable car tu.. Planing nak ke langkawi thn dpn nak nek tu tp pk gayat le pulak.. ;)

    ReplyDelete
  3. teringat kembali tahun lepas prince gi bercuti bersama kwn2 prince di langkawi...best kan nek kete kabel..

    ReplyDelete
  4. beshhhh nyerr rugi tak dapat join...n teringat gaks bila tgk u n hubby g langkawi...i pun last year g berdua ngan hubby gakss

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails