Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, October 2, 2011

Jamuan Hari Raya Opis 2011 | Apa Yang Penting KERJASAMA

As Salam,


Tadi dh jamu mata dgn menu...
ini story belakang tabir jamuan raya kami
kalau ikut amanat pengarah..dia suruh kami bekerjasama dlm menjayakan jamuan raya ni..
biasala rumah dh siap pahat berbunyi
iye la bkn senang nak dapatkan kerjasama sume org lebih2 lg kalau bos cuma tau sumenya siap jerk...
tp alhamdullillah berkat kerjasama kami2 ni especially org kuat time ni penolong ketua kebajikan (nama dirahsiakan...hahahaha..jgn mara ek..i kan x boleh expose sgt u dear) n aVirtuousLady majlis dpt gak berjalan dgn jayanya. i mmg salute uol berdua tau...

kopek lomang pun kat opis tau
sib baik x bakar lomang ngan cucuk satay kat opis..huk3..
tp sonang jerk pun dh siap belah kat atas just kopak kan jerk
tenaga pompuankan kena la 2 org menariknya..
20 batang sumenya

bekerjasama memotong lomang pulak.

sampil memotong sambil posing.

 ini tokey buat air, pembancuh air tetap kat opis ni
terror tau dia wat teh tarik.


ini pulak bekerjasama memasang skirting meja


Serius mmg dh mcm kenduri kendara pulak, semua kerja diurus sndiri kami2 semua,
 xde sub kat caterer pun,
menu utama jerk pun caterer sediakan, itupun sedia kan makanan jerk
alas meja, pinggan mangkuk sumenya sndiri buat
basuh pinggan pun sndiri buat
my friend avirtuouslady yg tgh susun kuih raya tu dh mcm mak pengantin..hehehhe


 tp xpela berkat kerjasama sume majlis dpt gak berjalan dgn lancar
makanan pun terlebih2.
sedia menanti untuk sesi makan time..

jemput2... Makan time..Selamat Menjamu Selera.

Karaoke Time


p/s: nnti sambung layan gmbar pulak.



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!


No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails