Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, December 1, 2011

Pemenang Giveaway Like Pic Ziqry

As Salam,

Sweetmama janji nak umumkan pemenang Giveaway Like Pic Ziqry hari ni kan. Maaf lewat umumkan pemenang hari ni. Dah lewat petang baru sempat update. 

Hari ni agak bz, pagi sweetmama g klinik - appointment check-up Zaquan, sampai opis kol 11 pagi, pastu tolong2 wat keje membungkus hamper untuk family day opis Sabtu ni. Pukul 3 ptg ada taklimat ttg family day pulak..tp xpe sempat jugak sweetmama minta tolong my friend Mama Tun Nur Safiya cabutkan undi.

Ini dia tukang cabut undi..Tenkiu my friend Mama Tun Nur Safiya 
Senang minta tolong kawan..no bias, pemilihan pemenang mmg telus tau....Siapakah 3  yang bertuah agaknye..

Ini dia 3 orang pemenang yang bertuah :-
Pemenang akan menerima RM15 setiap seorang
Kepada pemenang bertuah,  sila berikan nama penuh, no akaun bank dan no telefon di komen box n3 ni ye..details kat komen box ni sweetmama xkan publish..

Tahniah kepada pemenang bertuah dan kepada yang x terpilih tu, jangan kecik hati ye..^_^..



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

9 comments:

  1. ehhh emy terlepas GA ke???? bila eija buat GA???

    ReplyDelete
  2. salam ziarah, sweetmama

    oloh akk pun tlpas gak...tde rzki

    ReplyDelete
  3. Beznyerrr.

    Thniah buat mereka yg bertuah..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... rezeki...thanks SweetMama

    http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/12/thank-you-sweetmamaeija-zaquanziqry.html

    ReplyDelete
  5. @amiey lee: hehehe..biasala tu kadang2 mmg terlepas n3..eija wat pun 2 minggu jerk..GA meraih undi like pic Ziqry..insyaalllah kalau ada rezeki lg eija wat GA lagi..

    @So Shy Lady: terima kasih sudi ziarah..
    oh iye ke terlepas jugak..maybe tempoh masa GA singkat 2 minggu jerk.., kalau ada rezeki nnti joint GA eija yg akan dtg pulak ye..

    @Myra Jay: thanks..

    @Darling Ninie: thanks buat n3 kemenangan.., sweetmama dh transfer RM15 pada hari ni 2 Dec 2011 jam 12.35 td ye.. ^_^..

    ReplyDelete
  6. @ADEEYA: ^_^

    @Mama Tun Nur Safiya: tenkiu my friend, lepas ni joint la pulak..:))

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails