Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, December 23, 2011

Rezeki Hari Jumaat| Mewahnya Makanan ~ Terima Kasih kawan2

As Salam,

Alhamdullillah Jumaat datang lagi, Jumaat yang dilimpahi dengan rezeki. Alhamdullillah hari ni dapat makan free lagi dari Sarapan Pagi hingga ke Makan Tengahari..hehehe..Terima Kasih Kawan2.

Pagi ni ada bacaan Yasin & Doa Selamat bg bulan Disember di opis Sweetmama. Macam biasa selalunya pagi lepas sesi bacaan Yasin & Doa Selamat akan disediakan makan pagi percuma yang selalunya sponser by mereka yg pasang niat untuk sedekah pada bulan berkenaan. Moga bertambah2 rezeki mereka yg bersedekah ni.

Pagi ni juga sweetmama ada ad hoc audit di KL menggantikan opismate yg ada kecemasan. Sampai opis pun lewat pg ni smpai x sempat nak sarapan dulu sblm g audit. Tp sempat lg tapau Nasi Lemak & Roti Canai Sarapan pagi free hari ni...hehehe. Nasib baik Audit berjalan dgn lancar. Setengah hari jerk. Pukul 11 pagi dah sampai opis..tgk kawan2 dah simpan kan makanan untuk sweetmama...Macam2 ada atas meja..Kek dan Satay. Tq kawan2 opis yg mmg best.  Sampai2 opis terus makan..huhu

Ada kek sebab hari ni besday my opismate Kak Dieha. So dia la antara org yg bertanggungjawab sponser makan pagi hari ni...To Kak Dieha - Happy B'day - Moga Dipanjangkan Usia, Dilimpahi Rezeki & Berbahagia Di samping Insan2 Tersayang.

Ini Kek B'day Kak Dieha tempah dr opismate kami juga Mama Tun Nur Safiya

 Kek Cheese Choc

Amacam Terliur x..
Sedap sgt..lebih2 Lagi sweetmama ni mmg penggemar cheese cake

Tengahari ke Alamanda pulak..My Friend nak belanja kami makan..Rezeki lagi..Dia belanja kami makan Kenny Rogers, Walaupun perut baru jerk isi, tp tank sweetmama jenis besar..mmg muat jerk lagi nak isi lebih2 lagi KR...my feberet...hehehe

Our Menu

 Menu Sweetmama

My Hot Chocolate


Amboi Bz nya dia ngan tab baru ...
Jeles tgk kawan2 dh ramai yg pakai Tab, SII dan Note..
Bila la rezeki sweetmama pulak nak tiba... nak tunggu free bole dapat tak...huhu..(berangan ...)
Terima Kasih kawanku yang baik Hati..hairani
Moga terus dilimpahkan Rezeki
Lepas ni Boleh Belanja Lagi..hehehe

p/s: hujan lebat nye..x berani nak balik dalam keadaan hujan yg lebat, rasa mata ni x nmpk jalan..



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

7 comments:

  1. nyesal aku sini ptg2 ni
    dah la lapo.
    kenny roger tu tak heran sbb semalam dah mkn.
    ni haa..
    choc cheesecake tu
    adoyai..
    nak buat males..
    nak beli lagi malas!
    hahhaha

    ReplyDelete
  2. ila pun suka makan kat keeny rogers ne ..

    ReplyDelete
  3. wah.. ni mmg mewah betoi nih.. sedap mkanan tuh!!

    ReplyDelete
  4. @Sidratul Muntaha: hahaha..srnok tgk kawan2 yg pandai n rajin wat kek ni, kalau nak harapkan aku lg ler x pandai n males nak masak
    ko rajin jugak membaking

    @Baby (Mama Amana&Arief): samala kita ye..eija mmg feberet sgt KR ni..

    @IntaNBerliaN: mmg sedap pun..lebih lg kawan yg belanja..^_^..

    @Ummi Dania Yasmine: mmg nyum2..:))

    ReplyDelete
  5. terliur dibuatnya tgk kek tu...

    ReplyDelete
  6. @Masya: mmg sedap tau, handmade opismate buat..:)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails