Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, December 7, 2011

Family Day Opis 2011 @ Taman Paya Indah Wetland, Dengkil | Sesi Bersama Mr. Clown, Senamrobik & Sukaneka

As Salam,

Sampai2 jerk lepas sesi pendaftaran, terus lepak khemah makan, soru dulu. At lastnya khemah makan tu jd port kami melepak..redup. Aktiviti wajib family Day selalunya adalah sukaneka la..Sebab tu kami diberi warna kumpulan sukan. Sebelum aktiviti Sukaneka dimulakan, selepas sesi ucapan Puan Pengarah, sesi memanas kan badan dulu, Senamrobik. Tapi kali ni ada Clown la, aktiviti untuk menarik perhatian kanak2. Tgh2 makan tgk ramai dh serbu Clown minta belon, So Papa pun suruh mama amikkan untuk Zaquan. Biasala budak2 la yg excited nak belon bila jumpa mr. clown ni, x kurang jugak ada budak yg takut dgn mr. clown ni. Zaquan dulu2 masa kecik2 mmg takut dgn clown or ape jerk yg pakai pakaian maskot..msti dia takut. Tapi skrg dh berani dah..


Layankan gmbar yang ado..


Sesi bersama Clown
Yeay Zaquan dh dapat ballon, Adik pulak isi perut..mamam hashbrown potato
Zaquan teman mama wat aktiviti senamrobik
papa jaga adik..hehehe
Aktiviti Sukaneka pun bermula,
Sweetmama masuk 1 games jerk..
kali ni mmg sikit jerk games yg ada
sbb ada byk lagi aktiviti lain tau yang diselangselikan dgn aktiviti sukaneka dan cabutan bertuah

Adik pun layan tgk sukaneka..tp yg sesi pertama jerk adik layan, selebihya dia dok dlm stroller jerk..x tahan la panas..

see..mmg panas sgt, nak tgk kawan2 sukaneka kena la berpayung..ini pun ada la beberapa saat sweetmama layan tgk, selebihnya sweetmama lepak kat dlm khemah jerk..hehehe
wif mummy Aqilis, tp Aqilisnya xde, tido time ni..


eh Aqilis dh bangun..
Aqilis yg Chumell ..^_^..


port kami dlm khemah, ada gak yg bw tikar lepak bwh pokok.
itu pun memasing dh sibuk dgn sunglasses
sweetmama jerk yg xde sunglasses, x biasa pakai sbb sweetmama ni kan kadang2 pakai speck kadang2 pakai CL.
 eh mana g Sunglasses Papa
^
^
^
^
^
^
^
^
^
adik pakai rupanya
hehehe..Chumell plak..
 Abg mana boleh bg adik pakai...dia mula la jeles bila sume bg perhatian kat Ziqry
sesi merampas la pulak..Abg nak jugak pakai Rayband papa, Kes Speckmata Ben10 Zaquan terlupa nak bawa..Adeii, satu masalah mama ni yg wat papa selalu bising, kalau nak keluar berjalan tu msti ada jerk benda yg tertinggal, rasa mcm dh ready jerk sume, rupanya tertinggal Cap anak2 atas meja..huhu, sian diorang kepanasan.


Hehehe..iye2 jerk tajuk n3 ttg senamrobik n sukaneka, tp pic ttg senamrobik n sukaneka nya ciput jerk , pic kami jerk yg lebih. Masalahnya x amik gmbar sgt..yg ado pun candid2 jerk sume..lebih baik letak pic kami yg besar2 ni kan..hehehe

Selesai sudah sesi pertama, sesi kedua ialah Melihat Pertunjukan Memberi  Makan Kepada Hippo dan Buaya (Next n3 ye..)



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

2 comments:

  1. panassss dohhhhh sbb tu semua pakai sun glass...

    ReplyDelete
  2. fuhh area dengkil tu cm panas semcm je kan ? mau berbelang bile balik ..

    tp sesekali ado fmily day mmg besh kan

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails