Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, December 30, 2011

Dah Redeem RM10 Voucher Starbucks

As Salam,

Marathon menghapdet hadiah2 yg dah diterima dan ditebus..hehehe

N3 Kemenangan - DISINI

RM10 Voucher Starbucks ni dah pun sweetmama redeem pada awal bulan Dec hari tu (4 Dec 2011) di Starbucks Alamanda. 

Sweetmama beli Mocha Frappucino (our feberet)
RM14.85 - RM10 Voucher = sweetmama kena tambah RM 4.85 jerk

hepp..adik ngendeng2 mama nye mocha starbucks..
Zaquan x suka pun, jd puas ler mama & papa minum berdua..hehehe..



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

3 comments:

  1. alololololo!! cian baby duk tenang je air mama dia tu.. hik3!!

    ReplyDelete
  2. weeeeeeeeee~ sedap la..kalau uwais pun x suka.pahit kot

    ReplyDelete
  3. @Salina@IbuAqil: ehhee, itula tp ice blanded mmg x boleh nak bg baby minum..

    @Lifesaver Hamzah: mmg sedap.., bdk2 kurang suka mocha, diorang rembat milo jerk..hehehe

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails