Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, December 28, 2011

Pot Luck Penutup Tahun 2011| Steambot Tomyam..Nyam2..

As Salam,

Slmt Tgh sume, uols dah makan, lately ni sweetmama asik citer pasal makan jerk kan..Alhamdullillah murah rezeki makan terlebih2,..ehhehe, Hari ni kami wat Pot Luck lagi kiranya Penutup Pot Luck 2011..Temanya Steambot Tomyam..Nyam2..

Menu utama:- Steambot Tomyam
Kuah Tomyam dimasak oleh Pn Ratna (serius sedap..)
kami yg lain2 ni tong2 la bw bahan2 steambot..
Sweetmama bawa Yee Mee..


Selain menu utama steambot tomyam, ada nasi berlaukkan daging masak asam pedas dimakan bersama Telur Asin dan ulam timun..sedap2..sponser by Pn Hairani
 Pasta Goreng pun ada ..sponser by kak Ayu..sedap jugak..sumenya sedap..

Pencuci Mulut - Rojak buah - Kuah Rojak dibuat sendiri oleh Pn. Capa
Serius sedap jugak..^_^..

Alhamdullillah..Kenyang perut bersteambot dari pagi smpai ke tgh..



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

8 comments:

  1. bestnya eija..

    ayu suka part menjalinkah ukhwah.. lagilah menu semuanya sedap2..
    selera ayu tau... rojak, stemboat..
    fuhhhhhhhh
    nyami

    ReplyDelete
  2. Perghhhhhhh!!
    X tahan tgk kuah steambot tuh sis..
    Terliur dah ni.. :)

    ReplyDelete
  3. suka2 tgk rojak buah tu... terus rasa nak cari skrg juga!!!

    ReplyDelete
  4. @Citarasa Rinduan: hehehe..ayu mmg best..btol tu mengeratkan ukhwah sesama rakan sekerja..
    kalau potluck ni mmg conform sedap sbb hasil tgn masing2 selalunya.

    @Salina@IbuAqil: hehehe..bkn dlm gmbr jerk tgk sedap tau, siyes rasanya mmg sedap..

    @Izan Ishak: hehee..kalau tgk rojak buah ni mmg wat kecur liur jerk kan , ni xnmpk pelam lg, kalau dapat pelam cicah kuah rojak lg sedap..hehehe

    @Baby(Mama Amana&Arief):semestinya Best..^_^..

    ReplyDelete
  5. wahhh laparrr tgk makann ni semua

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..yang penting ia merapatkan ukhwah sesama insan umat Islam kan

    ReplyDelete
  7. @amiey lee: hehehe,itula kebetulan latelay ni asik citer pasal makan jerk, wat org lain terliur..huk2..

    @sahromnasrudin: yup..alhamdullillah..:..^o^..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails