Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, December 21, 2011

Sedeynya Tamat Sudah Riwayat Raket Badminton Kesayanganku

As Salam,


Begini la kesudahannya, tamat sudah riwayat raket badminton sweetmama ni..
Sumenya gara2 sweetmama terlupa nak keluarkan dari kereta 
Kejadian berlaku masa sweetmama g Family Day di Wetland Dengkil (3/12/11) 
Cuaca yg sgt panas sampai bengkok rekat sweetmama..

Sedey bangat sbb 2 raket sekali bengkok, 1 my friend hadiahkan, 1 lagi mmg raket pertama sweetmama beli. Sweetmama pernah wat n3 ttg raket badminton sweetmama ni  Disini - Happy

Macam biasa hari ni setiap hari Rabu sweetmama akan bermain badminton wat panas badan..daripada dok jerk kat opis , bila ada aktiviti camni, best gak..mmbantu gak kelaurkan peluh..

so skrg ni dok pinjam raket badminton my friend jerk la bermain badminton..huhu

Ok la..nak g traning badminton dh ni..Daaaa...



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

7 comments:

  1. rajin nyer.. aku dh lama x bersukan beb .. malas .. wakakakaka
    kalau rs2 nak bersenam, aku mop 1 rumah .. sure berpeluh2..

    x pun , bwk akil pi jalan2.. then kejor dia..

    ** cmer leh bengkok smp cmtuh ye? laki aku pun simpan reket dlm bonet keto .. xde plak ken ecmtuh

    ReplyDelete
  2. salam..

    terpaksa beli yg baru la tuu.:)

    ReplyDelete
  3. oooh, kita ingat dikerjakan dek zaquan, sorry syg aunty berniat nak menuduh kamu ;) takpe, minta hubby hadiahkan. bersemangat nnt eija nak main.

    ReplyDelete
  4. husband kita pun selalu letak kat bonet kete, then baru2 ni dia cakap tali raket dia dah kendur nak tukar baru, ada effect rupanya ek...dah la raket hubby kita RM300 lebey, kalo bengkok camtu sayang giler la duit hangus camtu je...balik ni kena citer ni ape yang jadi kat eija nyer raket...

    ReplyDelete
  5. AMBOI SMPAI MCM TUE SEKALI KE RAKET TUE JADI??

    ReplyDelete
  6. @FazilZura: ala zura aku pun seminggu sekali jerk ni pun bersukan, mmg dh jatuh cinta dgn badminton. ini pun br nak start balik, lama dh bercuti sejak ngandungkan Ziqry..now harusla start balik..hehhee

    masalahnya aku bkn letak kat bonet, aku letak kat seat belakang kereta, ari rabu sblm family day ari sabtu tu aku ada training, lupa nak kuarkan, aku pun x sangka sepegitu sekali jdnya..

    @sekamar rindu: huhu..itu la mcm tau2 jerk bulan ni dpt bonus..

    @Cha: hahaha..eija pun masa mula2 tgk , eh knape dgn raket aku ni, boleh bengkok plak ni, masa tu nak tuduh Zaquan gak, siap ckp zaquan main mama nye raket ye, tp bila asben tgk raket tu dia ckp ni bkn org yg buat ni sbb bengkok sebelah jerk, kalau org yg bengkokkan msti dua2 belah terbengkok, sekali tgk beg raket pun hampir cair, compom la sbb cuaca panas. Serius kami pun x sangka boleh jd camni, mmg salah diri sndiri..itu yg rasa ralat n sedey tu..

    @aNJe a.k.a MaMa_Balqis: itu la mmg sayang giler, tp silap eija jugak, eija lupa keluarkan dr kereta, lepastu eija bkn letak dlm bonet, eija letak kat blkg seat kereta jerk, maybe terdedah itu yg bengkok camtu sekali, serius mmg x sngka begini kesudahannya sbb kadang2 pernah gak tertinggal raket dlm kereta tp xde la bengkok raket dibuatnya, means cuaca kat wetland dengkil tu mmg betol panas smpai bengkok raket eija..huhu

    ReplyDelete
  7. @Baby(Mama Amana&Arief): huhu..itu la sgt x sangka boleh bengkok smpai camtu sekali, tp nak wat camner slh diri sndiri gak ..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails