Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, December 12, 2011

Cuti2 Akhir Tahun | Family Trip @Cameron Highland 12 Hingga 14 Dis 2011

 As Salam,

Hari ini 12 Dis Hingga 14 Dis 2011 (Isnin- Rabu)  sweetmama akan pergi bercuti2 Malaysia di Cameron Highland. Ini kira family trip sebab sweetmama join holiday bersama Keluarga Mertua dan Keluarga Mak Usu. 

Kalau ikutkan memang x planning pun nak g holiday bersama sbbnya En. Suami hujung tahun susah nak dapat cuti. Ini pun mama dah apply cuti rehat hingga 15 Dis 2011 , last minute En Suami bgtau dia dapat cuti 3 hari jerk. Keluarga mertua mmg dh inform 2 bulan sebelum tarikh pegi lg bgtau mereka nak bercuti bersama keluarga Mak Usu bulan Disember ni (12- 15 Dis 2011), Mak Usu booking Rumah Peranginan Persekutuan Cameron Highland. 

Mereka bgtau nak bawa Zaquan cuti bersama, So kami pun okey jerk kalau Atok n Nenek Zaquan nak bawa Zaquan jalan2. Entah Camner 3 minggu sebelum hari percutian ni, En Suami offer bgtau nak ikut Mak dan Ayah bercuti sekali sbbnya teringin nak bawa Ziqry jalan jauh n En Suami terpikir yg Zaquan dan Ziqry tak pernah berpisah, msti Zaquan teringat adik dia nanti. Sweetmama on jerk, sbb bulan Dis mmg bulan rehat, dh x kuar audit...hehee

Alhamdullillah, seronok rasanya berpeluang nak bercuti2 lagi di Cameron Highland, Ini kali kedua la family trip ke Cameron Highland. Kali pertama pergi sejak berkeluarga ni pada thn 2009 dgn keluarga mertua dan Keluarga  Mak Usu juga, masa tu Arwah Ucu ada lg dan masa tu Zaquan br berusia setahun lebih, kali ni berpeluang pergi sekali lg dah ada org baru, giliran Adik (Ziqry ) pula nak jalan2/Cuti2 Malaysia bersama Atok dan Nenek.

Kami akan bertolak lepas sarapan pagi, tp nak singgah ke KL dulu amik hadiah perfume Paco Rabbane dr Lisa Malaysia, Ari tu papa janji kawan dia boleh tolong amikkan, tp x berambil2 pun, asik byk hal lain jerk, so hari ni baru berkesempatan nak amik, saja nak tuan pnyer diri gak yg dtg amik gamaknya..huhu..

Keluarga mertua dh bertolak malam semalam (11/12/11) bersama keluarga Mak Usu bermalam di Bahau sbb anak Mak Usu ada exam untuk memasuki sekolah MRSM di sekolah Serting, N.S.

p/s: confirm la 3 hari sweetmama x dapat nak blogwalking di blog kawan2, sorry ye..terima kasih diatas kesudian kawan2 jalan2 di blog sweetmama ni ye..^_^..Ada sesape ke nak FM CH..

p/s: Nak update pic masa kami g Cameron Highland 2009, tp EHD sweetmama dh rosak, copy folder ada kat opis pula.

-n3 auto publish-


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!


5 comments:

  1. Sekarang mesti sedang berjimba dgn family di sana ye... Selamat bercuti...

    ReplyDelete
  2. AKU NAKKKK >.

    wah2 besh nye pi jalan2 cuti2 msia yee... jgn lupe ambik gambo banyk2

    ReplyDelete
  3. @amiey lee: thanks amiey..mmg happy holidays:)

    @KakZakie: thanks akak, itula berjimba2 dr siang smpai ke malam

    @Fazilzura: org br balik CH pun nk jugak rupanye ...hehe..

    amik gmbr byk2 tu sudah semestinya..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails