Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, December 13, 2011

Kami Dah Selamat Sampai @ Cameron Highland

As Salam,

Alhamdullillah kami dah selamat sampai di Cameron Highland pada 12.12.11 walaupun kami sampai dh agak lewat petang. 
1st Destinasi kami setibanya di Tanah Rata ialah Cameron Valley Tea Cameron Bharat Plantation Tea House.
Kami sampai disini jam 6.30 ptg

  Cuaca time ni hujan renyai2, so xdapat la nak turun ladang teh berphotoshoot.
Berphotoshoot kat area tea house jerk la..hehee..



Kami konvoi dgn family Cute MuM. Jumpa di R&R Tapah. Keluarga Mertua ngan Mak Usu Masa kami sampai Cameron Valley ni, diorg baru sampai Tapah.

Suka pic ni..:)
Sayangnya Zaquan xde dalam pic ni

Pukul 7.30mlm kami gerak dr Tanah Rata Menuju ke Tempat Penginapan, Memandangkan Keluarga Mertua dan Mak Usu pun x sampai lagi kami terus ke Pasar Malam dan Isi Perut Dulu

Okeyla..Nanti Sweetmama update kisah g Pasar Malam...Now..sweetmama nak g petik strawberry ni...^_^..



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

9 comments:

  1. eh cmner leh jmp cute mum tu ???
    krim salam yeee

    ReplyDelete
  2. syoknya makan angin.............. huhu

    ReplyDelete
  3. Zaquan dah pandai menikmati CH kali ini sebab dah besar. Adik belum tahu lagi kot macam first trip abang dulu masih kecik lagi. Seronok..:)

    ReplyDelete
  4. Bestnya naik cameroon.. Pekena teh tarik fresh dari ladang.. Hik3!!

    ReplyDelete
  5. @Fazilzura: hehheh..Cute MuM tu kan adik ipor aku, nama pun family trip..ada 4 family.

    @e_da: mmg srnok pun..dgn cuaca yg sgt sejuk kat sini...hehhee..:)

    @KakZakie: btol tu kak, bkn main srnok lg dia, lebih2 lg ada ramai yg melayan dia..

    @Salina@IbuAqil: mmg sronok, tp kami x pekena teh tarik fresh kat sini pun..lgpun harga mahal la nak minum teh kat cafe ladang ni kan..

    ReplyDelete
  6. Rasa cam cameron menggamit2 pulak, dah dekat dah ngan kampung ni, lipis ke Cameron tak jauh mana dah :)

    ReplyDelete
  7. eijaaa...
    kita cemburu. huhuuu. bila kita dpt pergi cameron ni. huaaaa. suka la tgk zaquan ziqri pakai baju sama. nape papa tak pakai warna kelabu juga.

    ReplyDelete
  8. pernah minum kat Bharat Cameron ni. Pemandangan sangat cantik!!!

    ReplyDelete
  9. @Anamarza: Kalau dh menggamit tu, harusla akak pergi bercuti di CH nnti, cuti sempena anniversary ke...^_~..

    @Cha:insyaallah kalau ada rezeki nnti Cha pulak g bercuti di Cameron Highland..
    hahaha.itula x sempat nak ckp ngan papa pakai bj kelabu dia dh sarung jersi MU. papa tu lebih selesa pakai jersi MU dia jerk, itu sbb selalunya warna baju dia, biru, merah dan hitam jerk.

    @Ummi Dania Yasmine: yup btol tu Pemandangannya sgt cantik, sedey eija x dpt nak bergmbar sgt kat ladang teh sbb cuaca hujan, time x hujan, Zaquan pulak sakit perut xde mood nak bergmbr, sib baik ada sekeping 2 gmbr kat ladang teh untuk kenangan.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails