Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, December 30, 2011

Hadiah Menang Kuiz

As Salam,

Ini pulak hadiah menang jawab kuiz di blog amiey lee
N3 kemenangan - Disini
Hadiahnya Keychain Johor. 
Terima Kasih amiey.
eija mmg pengumpul keychain tegar pun..
 cuma sejak opis dah 5s ni xleh nak letak key-chain kat opis lg dah...
kena la cari board letak key-chain kat umah pulak ..ehhehe



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

3 comments:

  1. Keychain. Me pun pengumpul keychain :D hehe :)

    ReplyDelete
  2. @Lifesaver Hamzah: xde la rajin sgt tp dh memang jd pembaca setia blog kawan2, kalau kebetulan tgh baca ada kuiz, suka2 join..cuba nasib.

    @ADEEYA: ohhh sama hobby la kita ye.., boleh la bertukar2 key-chain lepas ni..^_~..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails