Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, January 11, 2012

Wordless Wednesday | Million Thanks Papa..Muah..Muah..Muah ♥ ♥ ♥

As Salam

Hati Berbunga2..Million Thanks Papa..
Muah..Muah..Muah..♥♥♥

 For Me


For Him

10 Jan 2012 - The Mines - Note (RM2280), Tab(RM1650).



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

25 comments:

  1. so sweettt bestnya eija... i pun tak dpt2 lg ni.. nak berzikir kat telinga hubby dpt tab pun jadi la.. hihihi

    ReplyDelete
  2. finally!ramai la geng samsung :D hehe

    ReplyDelete
  3. huaaaaaaaaaaaaaa marvelousss..... bestnye galaxy note tu

    ReplyDelete
  4. Salam,

    Adoih.....Beruntungnya badan....

    ReplyDelete
  5. seronoknya..
    harga kat kedai tue memang best kan?
    dulu mak,pastue adik.. sekarang abng pula kami rekomen..
    untung tokei kedai tue..
    takyah cari pelanggan,
    pelanggan datang sendiri..
    hihi..

    ReplyDelete
  6. oooohhhh sungguh cantiknyaaaa. bertuahnya eija. ni kena buat rayuan geselan kucing ni, minta kat abi. kena bg hint bila tgk iklan kat tv. ahahah.

    ReplyDelete
  7. wah jelesnya... mesti hati berbunga² hari inikan dapat hadiah mcm ni...

    ReplyDelete
  8. bestnyer..bertuah badan eija..

    ReplyDelete
  9. Wah bestnya dapat hadiah lagi.. ribu-ribu tu... zie angan jerlah nak kena himpun duit sendirilah hehehehe

    ReplyDelete
  10. Wowww!!
    Congratez..

    Kalau kami jenuh nak himpun duit :)

    ReplyDelete
  11. @e_da: wee..mmg best bila en suami bgtau mama nak tak galaxy note, time papa ada duit ni kan, rezeki jgn ditolak..
    hehehe..teruskan usaha anda, moga dpt lembutkan hati hubby ida..:)

    @Lifesaver Hamzah: yeay boleh geng ngan capa..hheehehe, pengaruh kawan2 gak ni..

    @amiey lee: alhamdullillah tercapai jgk nak tukar hp baru,lebih2 lagi bila en suami yg offer nak belikan. mmg best x abis godek pun lagi..

    @Ros: alahmdullillah..:))

    @Cute MuM: itula untung tokey kedai tu dpt customer yg boleh rekemenkan lg customer utk dia..lepas ni cute mum kena minta komisen sikit kat tokey kedai tu..hehehe, terima kasih teman kami p mines semalam, kalau ikutkan abg ye2 nak wat surprise.., kiranya surpirise x menjadi..

    @Cha: wee mmg cantik..hahaha..bkn geselen kucing jerk cha, wat cakaran rimau sekali..
    taktik bg hint bila kuor kat iklan tv tu mmg eija selalu wat..setiap kali kuar iklan galaxy note, msti ckp,adeii..bila la mama dpt pakai note ni..hihi..
    kalau ikutkan harganya rasa mcm nak amik tab jerk sama ngan dia, tp dia ckp amik jerk la note tu nnti jgn teringat2 pulak..sbb asik ckp nak dpt, skrg dh offer amik jerkla..^_~..

    @Masya: mmg berbunga2 pun, upload gmbr x perlu citer pnjang2 pun dh jelas maksud betapa berbunga2 nya hati kita..hehehe

    @Fieda :..^_^..mmg best.

    @Zie: kalau guna duit eija sndiri compom tunggu harga jatuh dulu br beli kot, eija siap ckp ngan en suami, btol ke dia nak beli kan ni sbb harga note lebih mahal dr harga DSLR mama, mama nak beli DSLR pun smpai 2 thn br tercapai.

    @Anamarza: yup mmg terbaikk dr en suami.. :))

    @ummiaqeef: wee..mmg best..^_^..

    @noor: itu la noor, akhirnya nokia bertukar ke galaxy note..mmg best..:))

    @Myra Jay: Thanks Myra, kalau sndiri nak kuar duit mmg jenuh gak, rasa mcm ada jerk benda penting lain yg lg penting untuk dibeli. ni en suami dh offer nak balikan, terima dgn hati yg berbunga2..:))

    ReplyDelete
  12. WAHHhh besh nyerrrr....

    aku dok tunggu gak ni , x sabo rs nyeee

    ReplyDelete
  13. yela...best giler...nak note jugak!!! tapi mahal!!! kena korek tabung nih. hihihi

    ReplyDelete
  14. @Fazilzura: mmg besh..
    hehhee, skrg ni mmg ramai yg dok aim samsung galaxy kan...alhamdullillah merasa gak aku

    pak ajil bg hadiah gak ke?

    ReplyDelete
  15. walaweihhhhhhhhhhhhh!! bestnya!! ;D

    ReplyDelete
  16. wah bestnya.. bertuahnya badan.. :-)

    ReplyDelete
  17. @S.U.R.I.A.T.I: hihi..duit tabung + saving + bonus..insyaallah leh beli..

    @salina@IbuAqil: alhamdullillah..senyum smpai ke telinga..:D

    @Kamalia: Weeee..mmg best..:))

    @IntaNBerliaN: alahmdullillah..en suami yg belikan mmg bertuah&best..:))

    ReplyDelete
  18. @noor: hi noor..,hehehee..eija rasa thn baru ni bz jerk la, mmg azam nak update cepat n3, tp selalu x sempat..selalu jerk n3 dh lewat2 ptg br update..byk update n3 dh basi..huk3..

    ReplyDelete
  19. tahniah2... sama2lah kita meramaikan geng samsung ye!

    ReplyDelete
  20. @Izan Ishak: terima kasih
    hehehe..itu la tgh aura samsung skrg ni kan..♥

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails