Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, January 30, 2012

30 Jan 2012 | Happy 56th Bday To my FIL

As Salam,

Hari ni genap usia my FIL 56thn, dah nak pencen pun, itu yg nenek Zaquan&Ziqry  pun nak pencen jga bdk2 thn depan, honeymoon berdua..hehehe..

Selamat Hari Lahir To My Fil, Moga diberikan kesihatan yang baik, Dipanjangkan usia & dilimpahi rezeki nnti boleh selalu bawa anak2&cucu2 berjalan2 selalu...heheheh


Kami sambut malam semalam, sebelum jam 12 malam lagi dh mula..hehe, family mertua nak sambut bersekali ngan jiran2, iyela jiran2 dh penat tolong masak bizness katering keluarga mertua, time ni la pun dapat belanja jiran2 makan. Alhamdullillah moga bertambah2 rezeki keluarga mertua sweetamama.

Kami sambut b'day FIL sambil layan AJL ke 26.
nmpk tak dr luar dh leh intai tv kat dalam umah
tp kami lepas sesi potong2 kek, makan2 cepat2 lepak depan tv layan AJL 26..huhu

Adik yg lasak, bila dok dlm umah, sibuk nak kuar, dh kuar sibuk nak dok atas meja, bdk tgh nak melasak.

Sebelum potong kek, wajib bergambar dengan cucu2 kesayangan, mcm b'day MIL jugak, cucu2 yg over part nak tiup n potong kek

Adeii dh nmpk kan..menu utamanya yang bercucuk2 tu..

Menu utamanya Satey Willy
dan pencuci mulut..Pengat Pisang..^_~..

Fuh..♥♥♥


Sesi memotong kek oleh Hero & Heroin Atok 




p/s: Bulan Depan 1 Feb & 3 Feb Besday Abah & Ummi pulak, kami cadang buat bersekali mcm tahun lepas :D


p/s: Tahniah Hafiz, Awan Nano menang Juara Lagu 26, Memang sedap pun suara hafiz & layak menang w/pun byk sgt calon favourite yg bersaing, sweetmama minat Lagu Sedetik Lebih, Beribu Sesalan & Cinta Muka Buku..^_^..



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. betul.. macam biasa.. cucu yang over time potong kek..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. selamat hari lahir atuk zaquan.. semga dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezki.. ceria² disamping cucu²...

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir utk atuk zaqua ziqry....

    happy kan bila dikelilingi anak cucu masa sambut besday tu... bersungguh2 zaquan tiup lilin tu haaa... comel!

    ReplyDelete
  4. Itulah atok. Dia tak kisah cucu ikut sama tiup dan potong kek dia. Terselah pancaran kasih seorg bapa/atok..

    Happy birthday buat your FIL...

    ReplyDelete
  5. seronok atuk ngan opahnya dikelilingi cucu2..zaquan panjat meja sb nak memonopoli kek atok kot..hihi..

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir 2 FIL sis!!!
    Bahagia dia dikelilingi cucu2 tersyg.. ;)

    ReplyDelete
  7. @Cute MuM: hahaha..itula atok n nenek pun dh paham peel cucu dia..

    @Masya: Amin..terima kasih Masya..:)

    @Izan Ishak: terima kasih, hehehe..itula bersungguh2 btol zaquan tiup lilin

    @KakZakie: terima kasih kak, btol tu Fil eija ni mmg sygkan cucu2 dia..

    @sue zainun: heheh..bila dapat berkumpul ramai2 n sambut bday bersama2 mmg srnok..:), Yg panjat meja tu Ziqry, sib baik time letak dia atas meja tu xde kek lagi, kalau ada, abis kek tue dia terkam..

    @Salina@IbuAqil: terima kasih IbuAqil, alhamdullillah..:))

    ReplyDelete
  8. happy besday untuk ayah mertua eija..semoga diberikan kesihatan yg baik..

    ReplyDelete
  9. Biaso la time nk tiup lilin mmg cucu yg lobih2,hehe

    ReplyDelete
  10. @fieda: terima kasih kak..AMIN..:D

    @Papa Mifz: heheh..botul..botul..botul..,nama pun bdk2, bdk2 mmg excited tang api2 ni..menarik perhatian mereka..heheheh

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails