Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, January 5, 2012

BE Tahun Baru | Ada Grapevine la di Blog Sweetmama

As Salam,

Sweetmama perasan ada Ads Grapenive menari2 kat sblh kanan dlm blog sweetmama ni, kawan2 nampak tak, Apalagi Jom kawan2 klik2, sebab kalau kawan2 ikut step 1 & step 2 kat Ads ni boleh dapat ganjaran RM.0.20 per klik, tp sebelum tu pastikan kawan2 ada akaun Churp2. Kiranya Win2 Situation la, kawan2 dapat sweetmama pun dapat, ..share jgn x share ye..^_~..


Alhamdullillah ada 2 BE tengah running
1 di blog Sweetmama (Maxis Hotlink Project Y(Phase 2) Grapevine dan 1 lagi di blog Sweetmama Conway (Maxis Q4 Prepaid Data Roaming Year End)

Moga dapat bertahan dan kumpul byk earning..AMIN.

Blog sweetmama ni sbnrnya pertengahan thn 2011 baru merasa BE
jd teruja nye tu lebih la..hahaha,
1st N3 sweetmama ttg BE - DISINI


Jumlah Keseluruhan BE thn 2011 yg dh ME
Walaupun  masih lagi belom capai tahap dapat cash-out tp dapat kumpul sikit2 pun dah happy..Tenkiu NUFFNANG ..^_^..


Jumlah Keseluruhan BE tahun 2011 - 22
BE Thn 2012 - 2



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

11 comments:

  1. wahh seronoknya dapat BE, x pernah merasa lg :(

    ReplyDelete
  2. sikit2 lama2 jadi bukit.tak pun gunung ;P

    ReplyDelete
  3. Bestnya mama!! Tahniah!! Semangat ler berblog lg pasni.. ;D

    ReplyDelete
  4. Weee bestnye eija..byk tuh..:))

    ReplyDelete
  5. best ada 2 BE..nor satu pun takde skrh nih huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. sikit2 lama2 jadi banyak..jom klik2..

    ReplyDelete
  7. wah...byk tu berderet deret...

    ReplyDelete
  8. hee suka nye eija dpt be..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  9. @Lelord: hehehe..kalau nmpk jgn lupa share..hehehe..:)

    @Masya: Insyaallah lepas ni masya pulak dapat sbb eija dulu pun setahun lebih berblog baru dapat merasa hasilnya..

    @Lifesaver Hamzah: hahaha..btol2 kalau menggunung best tu..

    @Salina@IbuAqil: terima kasih,heheh, btol2 salah satu faktor buat semangat nak berblog..

    @Kamilia: ermm, xde la byk sgt pun lia x layak pun nak cash-out lg

    @noor: Alhamdullillah ada rezeki eija untuk awal thn ni, insyaallah lepas ni noor pulak dapat..

    @sue zainun:btol2..sikit2 lama2 jd bukit, so jgn lupa share kalau nmpk ads grapevine ni

    @fieda: yg berderet2 tu BE thn lepas, tp amaunnye ciput jerk x layak pun nak cash-out lg..huhu, moga thn ni ada rezeki untuk cash-out..:)

    @amiey lee: hehee..teruja lebih jerk eija ni..amaunnya ciput jerk lagi..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails