Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, January 15, 2012

8.1.2012 | Majlis Persandingan Sebelah Perempuan (Part 3) | Sesi Berphotoshoot Bersama Family

As Salam

Sesi terakhir - Photoshoot bersama kaum keluarga & rakan2 di singgahsana pelamin. 

Ini antara beberapa keping gmbr yg ada dr DSLR sweetmama ni..Kenangan Family Kami bersama pasangan raja sehari.

 Ummi & Abah lah pulak merasa dok atas pelamin
Dah pakai sedondon Purple dh ni

Kalau ikut rancangan asal family kami sume pakai sedondon purple. Baju melayu Purple untuk Abah & Adik Beradik Lelaki, Pengantin Lelaki Sponser, Okey la mmg diorg pakai pun masa majlis ni. Ikutkan kami Adik Perempuan pun Sedondon Purple mcm baju yg my mum pakai (Kain ela Pengantin Sponser, upah jahit baju sndiri). Tapi Xde rezeki sweetmama nak pakai bj sedondon kain baju yg adik sweetmama sponser sbb dh hantar kat tailor tp baju x siap.huhu..tp sib baik ada sepasang baju baru yg ala2 purple gak untuk dipakai masa majlis ni..hehehe, memandangkan sweetmama x pakai bj sedondon, adik kedua sweetmama pun ikut tema lain utk family dia, dia pakai pink..tp ok ler x lari sgt pun tema. 


Family Kami 

 Family Sweetmama

Selesai sudah majlis persandingan sebelah perempuan. Insyaallah majlis sebelah lelaki akan diadakan pada 12 Feb 2012. Tapi sebelah kami buat kenduri doa selamat menyambut menantu jerk, xde wat sanding2. Ikutkan 3 tahun berturut2 My Mum terima menantu..itu yg budget lari. silap2 thn depan adik bongsu sweetmama pulak yg akan menyusul..

Adik Bongsu Sweetmama@Ucu Apit Zaquan & Ziqry bersama girlfriend dia..LynDa
LynDa ni cukup pandai melayan budak & pandai amik hati org tua..(Pndangan mata kasar bakal kakak ipar..heheh)
Ziqry melekap jerk ngan acik LynDa spnjang majlis ni, klau dgn org lain dia nangis..

Oh ye..OTW back dr majlis kenduri kawin adik sweetmama ni, kami g melawat adik ketiga sweetmama yang kena tahan wad di HUKM sbb alahan yg teruk, mmg kesian la sweetmama tgk dia, x leh nak makan lgsung, minum sikit pun muntah, itu yg asik kena thn wad jerk..,alhamdullillah sweetmama sihat masa sepanjang tempoh mengandung, siap dah sarat pun masih boleh tgk wayang & main bowling, Adik sweetmama ni baru 4 bulan lebih tp alahan seawal 3 minggu hingga skrg, dh melepasi trimester pertama masih lg alahan, ada kemungkinan akan alami alahan sehingga waktu dijangka bersalin. ermm..dugaan masing2, moga dipermudahkan segalanya.AMIN.



Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

5 comments:

  1. teraso nak bersanding lagi la...hehe

    ReplyDelete
  2. kak siti sorang ke dlm family perempuan?

    ReplyDelete
  3. @Papa Mifz: hehe, jgn terasa mcm nak nikah satu lagi sudah..hehe

    @Lifesaver Hamzah: k.ct 6 org adik beradik, 3 perempuan, 3 lelaki. kiranya mak ayah k.ct adsa 3 pasang anak ler. 3 yg atas perempuan, 3 yg bawah..lelaki. :)
    k.ct anak yg sulong..

    ReplyDelete
  4. Sgt suka dgn warna baju pengantin tu..sejuk mata memandang:)

    ReplyDelete
  5. @Kamalia: hehe..sweet kan warna dia..nak panggil kaler ape sbnrnye pun x tau, tp ala2 pink purple gitew..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails